Miért akkora probléma, ha valaki nem hord fehérneműt ilyen melegben?
Én nagyon nehezen viselem a meleget, ebből adódóan, igyekszem megfelelően öltözködni.
Fehérneműt nem szoktam felvenni, kivéve, ha egy bizonyos időszakban havonta, amikor megjön a "baj". Akkor tényleg kell, de egyébként nem, mivel meleg van.Az ember bőrnének jobb, ha szellőzik és nem bepállik.
Szoknyát is felmerek venni, igaz nem olyat, ami övnek is elmenne.
Nem azt mondtam, hogy liter számra ömlik. De valamennyicske van. És ha úgy ül le, hogy felgyűrődik a szoknyája, akkor igenis olyan lesz az ülés, ha csak kicsit is. És bocsi, hogy én nem szeretnék utána oda ülni. Vagy mondjuk biztos vannak szülők, akik nem örülnének neki, ha a három éves ott ülne a kérdező folyásában.
De gondolom ez sok embert nem zavar, mert "waa pina!". Hogy mind a személy - mert hidd el, kevés az esély rá, hogy a kérdést a képzeletedben megjelenő szexi, tizenéves, álomtestű csajszi írta ki, inkább egy borús tekintetű, izzadt seggű tonna donna -, mind az értékrendszere taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!