Hol vásároljak ruhát és fehérneműt?
165cm, 63kg vagyok.
Nem vagyok vékony, de kövér sem. A melltartó méretem 95-100/D.
2 hét múlva lesz a férjemmel a 6 házassági évfordulónk. Szeretnék venni egy igazán szexi fehérnemű szettet. Nem fekete csipkésre vagy ilyesmire gondolok, mert azok vannak. Inkább valami tűzvörös csicsás fehérneműre. A legtöbb üzletben ekkora mellméretre csak snassz melltartók vannak. Nagyon nehezen szereztem be a fekete/bézs csipkéseket is. És ezekhez a melltartó mérethez általában XL-XXL méretű bugyik vannak. Viszont nekem bőven elég egy M-es.
Szintén szeretnék venni valami csinos ruhát, de a mellem miatt az M méret kicsi, viszont, ami M-től nagyobb az már hasban, karban lóg rajtam.
Hová menjek vásárolni?
Köszi a válaszokat!
2-es. Nem tudom, de most elugrottam az aréna plázába, és vettem egy 85/D melltartót, és aránylag jó rám, csak a cicim kicsit “kibuggyan”. Volt egy 85/E melltartó is, de az meg egy kicsit nagy volt. Sajnos a new yorkerben is csak egy kis csipkés rózsaszíneshez jutottam hozzá, a szexisebbekben nem volt 85/D vagy attól nagyobb méret kirakva.
De köszi a válaszaitokat.
Minőségi üzletben lenne a méretedben.
Ezeken a helyeken nem csoda, hogy nem találsz megfelelőt...
Hát nem tudom.. Akkor inkább egy snassz melltartó, mint azok az ízléstelen, indokolatlan díszítésű és borzasztó színösszeállítású vackok, amik pl a New Yorkerben és társaiban vannak.
A neten vannak kifejezetten erotikus fehérneműs és alkalmi fehérneműs oldalak. Gyönyörűszépek, minőségiek és bő méret választékkal. Ráadásul pontos mérettáblázattal.
Az ilyen New Yorker, H&M, C&A, fehérneműk, főleg melltartó vonalon egy forintot nem érnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!