Hol vegyek fehérneműt 40 ezer forint összegből?
Karácsonyra 40 forintot kaptam amit csak jó minőségű feherneműre költhetek(a barátom utalja a kinaiba vásárolt fehérneműt)
Miskolcon fogok vásárolni és itt H&m, New yorker, pepco, reserved, meg pár fehérnemű üzlet van. Hol vegyek? Bugyi, melltartó kellene leginkább. Én nem költöttem sosem 1500nél többet pl melltartóra, így nem is tudom hol van jó minőségű fehérnemű. Én kicsit ki is borultam h miért az egész összegért ezt kell vegyek, farmert szívesebben vennék 🙁
Ha van, a Tezenis is jó szerintem. A felsoroltak közül én a H&M-ben néznék szét, illetve minden napi használatra a C&A fehérneműit szeretem még, azok kényelmesek. Nekem a jó minőség a pamut, kényelmes fehérneműt jelenti, de pl. most a legrégebb óta használt bugyijaim pont kínaiból vannak.
Menjetek el közösen ezekbe a boltokba a barátoddal, és akkor láthatod, hogy mire gondolt. Amiket én (meg te) felsoroltunk, inkább ár/érték arányban jó, praktikus darabok, a Triumph, Intimissimi drágább, elegánsabb márkák. Ha nagy méretű melltartót hordasz, a Triumph-ban találsz biztosan jól tartó, rendes melltartót. (Nekem a tartás másodlagos funkció, ezért csak az anyaga, mintája számít.)
Hàt de miaz hogy csak fehérneműre költheted?
Én biztos hogy azt vennék belőle amit en akarok😊
Baromság, hogy nem egészséges a kínaiból vett bugyi... de ha már ez a kattanása, akkor vegyél a h&m-ből vagy a pepcoból... de ekkora pénzkidobást öcsém, 40ezer forintért bugyikázni, úristen...A melltartót még megértem, hogy a triumphban vesz az ember minőségit, ha nagy a melle és kell tartás, de bugyiban nem tök mindegy?
Egyébként meg világi nagy p*cs lehet a barátod, már megbocsáss, hogy ő akarja megszabni hogy milyen bugyit vegyél... kétlem, hogy a te érdekedben tenné. Én azért elgondolkodnék ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!