Ciki ha nyáron hosszú nadrág van rajtam?
"Ám hosszú nadrágban meg egész nyáron hullafehér lesz, amitől még kevésbé lesz szép. És mint mondtam, kit érdekel, hogy ki mit gondol"
Tehát nem szép a fehér láb, de kit érdekel, ki mit gondol.
A kedves 3-as válaszoló valószínűleg azt vallja, hogy egy férfi mindig a "business collection"-t választja, ha pedig csak a boltba ugrik el akkor meg smart casual. Elég beírni a keresőbe, hogy "férfi öltözködési tippek" és csak ilyenek ad ki, hogy milyen széles legyen a nyakkendőd....
Szerencsére léteznek férfiak is szépérzékkel megáldva, nem csak ilyen divatőrültek.
Mindenkinek, aki komolyan vesz a 3-ast:
A 3-as ezt egy szarkasztikus "beszólásnak" szánta, ugyanis valószíműleg egyike azoknak a kevésszázalékos idiotáknak, akik üldözési mániában szenvednek, es gyűlölik a nőket, mert azt hiszik, a tarsadalom diszkriminatív a ferfiakkal szemben, mivel a nők felvehetnek sportcipőt és bakancsot, viszont a ferfiak ""nem vehetnek fel"" skinny farmert, és rövidnadrágot, ezért minden nőt megpróbalnak szetalázni, és áltában csak fröcsögni, provokálni mennek egy-egy kérdés alá.
Kérdezőnek: Nem, egyáltalán nem ciki, mindenki azt vesz fel, amit akar. És hidd el, az emberek az utcán nem szoktak annyit foglalkozni a másikkal, tehát senki nem fog azon agyalni, hogy "húú ez hosszú nadrágot vett fel, de gáz". Szóval nyugi. Öltözz úgy, ahogy szeretnél. :)
"szerintem nevetségesen néz ki egy felnőtt emberen"
hát ja, 50-100 éve még csak az járt rövidnadrágban, akinek nem volt pénze hosszúra
akkor tényleg nevetségesnek tűnhetett, de szerencsére már nem az
Ja csak eléggé bicskanyitogató, hogy az emberek többségét nevetségesnek minősíted, mert rávidnadrágot vesz fel.
Te meg normálisnak véled 35 fokban hosszú nadrágot viselni.
Szerintem egy kicsit szélsőséges a nézeted.
Talán görbe a lábad és irígy és frusztrált vagy emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!