Hosszú, vékony lábú nőknek milyen nadrágok állnak jól szerintetek?
Feszes, szűket ne vegyél mert elég vicces látványt nyújt olyan mint egy nádiposzáta.
Inkább bővebbet ami kicsit vastagítja.
Jó, hogy nem azt tanácsolod, hogy nyomjak egy kis danabolt. :D A kérdés véleményfelmérés volt divat kategóriában, nem pedig az, hogy hogyan izmosodjunk. A te tanácsaidtól pedig még én is jobbakat tudnék adni, hiába vannak véleményed szerint "piszkafa lábaim". A proli lelkednek meg itt egy tanács: tisztelet embertársaid felé.
A többieknek köszönöm a véleményt.
Mi van majom?
Belenyúltam a lelkivilágodba?
Csupán jó indulatból írtam hogy viccesen néz ki egy vékony lábon egy skinny farmer , pont aki ezt ajánlotta az akar neked rosszat , de nem rajtam fognak röhögni!
Ha nem tetszik a tipp döntsél magadtól!
... szerencsétlen.
Jaj, dehogy neked írtam. Azt a kommentet már törölték, előtted volt egy bunkó. Nektek ment a zöld kéz.
Amúgy szerintem akármilyen vastag valakinek a lába, attól még lehet formás, vagy formátlan. És nem azért kérdeztem, mert nem tudom hogy mit vegyek fel, hanem, hogy mások miként látják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!