Nyári randihoz hogy érdemes öltözködni pasiként?
Gondoltam válaszolok érdemben, de aztán megláttam ezt:
„Tömegközlekedéssel buktam is az egészet”
Látom komoly kapcsolatot keresel:) Ha tudatosan egy felszínes, anyagias kapcsolatba akarsz belevágni, akkor csak sajnálni tudlak.
Kérdező, egy business casual öltözettel nem tudsz melléfogni. Nincs az a csaj, aki egy ilyen outfitre azt mondaná, hogy úristen, hogy lehet így kinézni. Ilyenekre gondolok: [link]
Nyilván melegben a második és a harmadik úriember öltözéke előnyösebb. Rövidnadrágot és rövidujjút azért kerüld, mert ahogy a válaszokból is látszik, megosztó ruhadarabok, te meg első randira készülsz, és nem tudhatod, hogy a partnernek milyen az izlése. Viszont a hosszú ujjú inget nyugodtan fel lehet hajtani, sőt el is várt ha nem veszel fel zakót hozzá.
Rövid ujjú ingből a mezei fehér ami ízléstelen. A színes, apró mintás szűkített fazonok már vagy két éve képezik a férfi nyáridivat szerves részét.
Na meg az sem mindegy hova mentek, egy kávézáshoz, mozihoz szerintem simán megfelel a farmer-póló. Én legalább is hétköznapi randikon nem várok kiöltözést a pasitól :)
Business casual, meg biztonsági játék...
Mi értelme így az egésznek? A randin saját magad vagy a portéka, nem egy nemlétező idealizált karakter, akit abban a pár órában alakítasz. És ha valaki rövidnadrágos típus, szereti viselni, de a lánynak nem tetszik? Akkor „becsicskulsz” és kukázod az összeset, mert rosszul nézett rád egy ismeretlen az első randin?:D És ezentúl csak olyan darabokat fogsz viselni amivel megfelelsz a feléd támasztott igényeknek? Abszurd. Ez az ellenkező nem felé tanúsított szervilis magatartás rendkívül nevetséges.
Aki téged választ, az válasszon saját magad miatt.
Rövid nadrágban. Hagy nézzem meg időben, hogy mennyire vagy szőrös.
Kocsi vagy busz? Azzal amivel egyébként jársz.
Miért akarod hülyíteni a másikat?
Jobb ha később fintorog, mikor már kínosabb?
Nemhogy hamar letudnád.
27 évesen már lehetne ennyi eszed, hogy nem cse.szed el feleslegesen a sajátod és más életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!