Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyári randihoz hogy érdemes...

Nyári randihoz hogy érdemes öltözködni pasiként?

Figyelt kérdés
Nemsokára sor kerül egy randira ami nem volt az utóbbi időkben így fontos lenne számomra. Rövid ujjú ing ugyebár tilos. De hosszú ujjúval nem vehetek fel rövidnadrág ugye? Mi lenne a tuti tipp ami elegáns de ugyanakkor nyárias?

2019. jún. 9. 13:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Gondoltam válaszolok érdemben, de aztán megláttam ezt:

„Tömegközlekedéssel buktam is az egészet”

Látom komoly kapcsolatot keresel:) Ha tudatosan egy felszínes, anyagias kapcsolatba akarsz belevágni, akkor csak sajnálni tudlak.

2019. jún. 9. 15:57
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
6os te komplett idióta vagy!
2019. jún. 9. 15:58
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Légy kedves megindokolni, miért lennék "komplett idióta". Én számtalan racionális érvet tudok hozni az állításaim verifikálására, mondd, te mivel támasztod alá tézised?
2019. jún. 9. 16:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, egy business casual öltözettel nem tudsz melléfogni. Nincs az a csaj, aki egy ilyen outfitre azt mondaná, hogy úristen, hogy lehet így kinézni. Ilyenekre gondolok: [link]

Nyilván melegben a második és a harmadik úriember öltözéke előnyösebb. Rövidnadrágot és rövidujjút azért kerüld, mert ahogy a válaszokból is látszik, megosztó ruhadarabok, te meg első randira készülsz, és nem tudhatod, hogy a partnernek milyen az izlése. Viszont a hosszú ujjú inget nyugodtan fel lehet hajtani, sőt el is várt ha nem veszel fel zakót hozzá.

2019. jún. 9. 18:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy öltözködj, ahogy neked kényelmes, és ahogy szoktál.
2019. jún. 9. 18:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Rövid ujjú ingből a mezei fehér ami ízléstelen. A színes, apró mintás szűkített fazonok már vagy két éve képezik a férfi nyáridivat szerves részét.

Na meg az sem mindegy hova mentek, egy kávézáshoz, mozihoz szerintem simán megfelel a farmer-póló. Én legalább is hétköznapi randikon nem várok kiöltözést a pasitól :)

2019. jún. 9. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Business casual, meg biztonsági játék...

Mi értelme így az egésznek? A randin saját magad vagy a portéka, nem egy nemlétező idealizált karakter, akit abban a pár órában alakítasz. És ha valaki rövidnadrágos típus, szereti viselni, de a lánynak nem tetszik? Akkor „becsicskulsz” és kukázod az összeset, mert rosszul nézett rád egy ismeretlen az első randin?:D És ezentúl csak olyan darabokat fogsz viselni amivel megfelelsz a feléd támasztott igényeknek? Abszurd. Ez az ellenkező nem felé tanúsított szervilis magatartás rendkívül nevetséges.

Aki téged választ, az válasszon saját magad miatt.

2019. jún. 9. 20:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Rövid nadrágban. Hagy nézzem meg időben, hogy mennyire vagy szőrös.

Kocsi vagy busz? Azzal amivel egyébként jársz.

Miért akarod hülyíteni a másikat?

Jobb ha később fintorog, mikor már kínosabb?

Nemhogy hamar letudnád.

27 évesen már lehetne ennyi eszed, hogy nem cse.szed el feleslegesen a sajátod és más életét.

2019. jún. 9. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:
28 nő voltam....
2019. jún. 9. 20:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is abban menj, amiben neked kényelmes és amihez szokva vagy. Állásinterjúkra is azt szokták javasolni, hogy ne menj teljesen új cuccokban, mert nem vagy hozzá szokva és plusz stresszforrás (vajon hogy nézhetek ki, jól áll-e, jaj, kényelmetlen lett, stb). Egy randi is hasonló, és azt is hozzá tenném, hogy bár azért nem a legkopottabba illik menni, de olyat érdemes felvenni, amihez nagyjából hozzá vagy szokva. Pl. ha nem szoktál gyakran ingem járni, és még meleg is lesz, és esetleg még egy műszálas inget sikerül választanod, akkor szinte biztos, hogy ömleni fog rólad végig a víz, de annyira, hogy nem is érzed majd magad jól, és ráadásul arra fogsz gondolni, hogy mekkora folt lehet a hónaljadon, mennyire lehetsz büdös, mennyire látszik az izzadságod, stb. Sokkal inkább egy lazább szabású, kényelmes rövid ujjú ing, lehetőleg pamutból, vagy akár póló. Nyilván valamilyen szinten jó első benyomást szeretnénk tenni a másikra az elején, ez természetes, de túlságosan nem is kell játszani magunkat, mert valóban akkor később okozhatsz csalódást. Közlekedésre is hasonló érvényes. Ha minden nap kocsival jársz, hát porszívózd ki, aztán nyomás, de ha egyébként nem túl gyakran jársz kocsival, meg mondjuk ha nincs is sajátod, akkor ne azzal menj.
2019. jún. 9. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!