Leginkább a H&M-ben szeretek vásárolni, azt még megengedhetem magamnak, meg szerintem jó minőségű általában. Most, hogy jött ez a nagy meleg, nem bírok mit magamra húzni. Kellene 2 rövidnadrág, ami farmer és tudom váltogatni, 1 szövet, hogy legyen lazább viselet is. Fürdőruhám sincs, mert kinőttem. Nyári felsőim alig vannak, ruháim alig, pedig nagyon szeretnék egyet-kettőt. Abból is kellene 2. Felsőből is legalább kettő. Nyári cipőm sincs, a tavalyi tönkrement. Olyan luxus dolgokról most nem is álmodok, hogy szalma kalap a strandra, vagy farmer, de így is otthagynék vagy50 ezret, amikor egy ruha közel 10 ft.
Menj el turiba. Pár száz forintokért nagyon jó ruhákat lehez kifogni, senki sem tudja meg, hogy onnan van. Eredetileg azok is ruhaboltból származnak, csak a gazdájuk megunta/kinőtte. Attól még teljesen jók.
2019. jún. 9. 08:40
2/9 A kérdező kommentje:
Sosem jártam még turiban, nem is tudom, hol vannak. Csak a Hádát ismerem. :) De köszönöm, gondoltam már rá, hogy szétnézek.
2019. jún. 9. 08:42
3/9 anonim válasza:
Vedd nyakadba a várost,nézegess a jófogáson,webshopokban általában mindig van leárazott termék.Igaz,hogy itt a méretezéssel lehet gond,de visszaküldheted.
2019. jún. 9. 08:54
4/9 anonim válasza:
Oké megvolt az önsajnáltatás meg a kívánságlista a télapónak, de konkrétan nem írtad le a problémád...
Nincs most erre pénzed vagy mi?
2019. jún. 9. 08:57
5/9 anonim válasza:
Menj el mas boltokba is, nemcsak a H&M letezik...
2019. jún. 9. 09:14
6/9 anonim válasza:
most akkor megengedheted magadnak a h&m-et vagy nem?
tesco f&f
ugyanolyan bangladesi mint a h&m, valamennyivel talán olcsóbb
2019. jún. 9. 09:20
7/9 anonim válasza:
New Yorker, Sinsay-ezeket is Bangladesben varrák. Ha bp-i vagy: Ázsia Center.A Turi is jó ötlet.
2019. jún. 9. 14:32
8/9 anonim válasza:
Ja, ezzel minden nő így van, nincs egy rongya, amit felvegyen, de a ruhásszekrény ajtaját meg nem lehet becsukni, mert nincs hely benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!