Használt férfi farmernadrágok milyen -tól-ig árban adhatók el?
Olyanoktól várnám a választ, akik adtak már el használt ruhát a neten (Facebook Marketplace, Gardrobcsere, Jófogás, Vatera stb stb stb), hogy mi az az összeg, amirt elviszik?
Egy ruhapack került hozzám, én azzal a céllal vettem, hogy jó lesz, de a benne lévő mintegy 15 nadrág mindegyike kicsi. Szívesen eladnám, nem is nyerészkedni akarok, csak úgy kidobni nem akarom, illetve ruhagyűjtő konténerbe nem szívesen tenném.
Sajnos a gardrobcserén hiába látok 2500-3000Ft-os árakat, 2000-ért darabonént, külön-külön nem jött érdeklődés, egyedül egy fika, hogy a turiban 500 az, amit én 2000ért hirdetek. Nem értek hozzá, nincs rutinom, ezért kérdezem.
Ha látszik rajta, hogy nagyon használt, akkor 1000 alatt fog elkelni. Ha viszont jobb állapotban van (akár újszerű), de noname, 1000-2000 ft-ot ér. Ha viszont márkás , akkor mindjuk 2-3ezerért csak ellehet adni.
Vagy add úgy, hogy: ha 3-at viszel, akkor pl elengedek 500 ft-ot, vagy adok ajándékba valamit.
Sok sikert!
Milyen méret? Márka? Fazon?
Az a baj, hogy manapság már boltokban is leárazás, szezon végi kiárusítás címén vadiúj minőségi ruháktól is 1-2 ezerért szabadulnak, csak ki kell várni... Akkor meg senki nem fog apróhirdetésekkel zsákbamacskázni.
Gardróbcserén főként nők hirdetnek, inkább marketplacen rakd fel, egy hirdetésbe.
Gondolom márka nélküliek, akkor rakd fel olcsóbban 1500/db
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!