Miért ilyen mocskos drágák a férfi farmernadrágok?
Attól függ,mennyi neked a drága.
Ha azt vesszük,egy szinte márkátlan h&m farmer,ami 3-4hónap után kikopik is üti a 10.000 forintot nőiben,akkor egyet kell értenem veled.
Ha évekig hordanál egy farmert,akkor mustang/levi's/wrangler-t vegyél 20ezerért.
Mi a drága neked?
Én kínaiban vettem farmert 4000-ért, de őszintén szólva nem tudom miért. Csak a baj volt velük. Ha a lábamra jók volta, akkor lecsúszott a csípőmön, elállt derékban, amit utoljára vettem az hasban buggyos !!! (wtf) volt! Kidobtam a kukába és kész.
Vettem 10 000-ért egy farmert, ami nem kínais. Ég és föld! Tökéletes szabás, sehol nem kicsi, sehol nem nagy.
30-ért nem vennék mondjuk farmert, a 10-es sem volt olcsó szerintem, de én nem vagyok hajlandó többet megvenni sz-r cuccokat, amiket aztán ki kell dobni.
Ja amúgy lány vagyok és nem hiszem, h csak a ffi farmerek drágák. A minőséget és/vagy a márkát meg kell fizetni. Lehet venni 4 - 10 -30 ezerért is farmert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!