Miért van az, hogy a lányok, hölgyek azokon a napokon más ruhát hordanak? (bővebben lent)
Szóval lányok, hölgyek világos vagy fehér testhezálló nadrágot hordanak, majd jönnek a nehéz napok és farmert vagy sötét színű nadrágot viselnek.
Miért?
elsőnek. Köszi a választ! Jót nevettem..:) Mosolyogva kezdem a napot..:)
Kérdezőnek. Tényleg semmi nincs abban a fejben amit viselsz?? Gondolkodsz BÉLA!!!
Miss Endzsi nevű felhasználó válasza:
Nem hiszem el, hogy ennyire ne lenne logikád.
Sejtéseim vannak...
Megmagyaráznád? Így bizonyosságot nyernék a sejtések helyett.
Ha betétet használnak, akkor àtlàtszòdhat a nadrágon.
Másik meg, hogyha megtelik a tampon /betét, akkor àtàzhat a bugyi és a nadrág is. Gondolom ezért
Mr. Röntgenszem átlát a farmereken, vagy honnan veszi, hogy “azok a napok” vannak, és azért hordanak más ruhát a lányok?
Ha ez nekem szól
Mert kicsit hangosan beszélték meg egymás közt, többször is
Általában világos vagy fehér testhezálló nadrágot hordanak, majd egyik nap farmerban jön, mire a barátnője kicsit sem törődve, hogy hallja-e más, rákérdez a havi bajra, mire a farmert viselő hölgy igennel felel.
Persze, nem lehet általánosítani, de észrevettem, hogy akik általában világos vagy fehér testhezálló nadrágot hordanak, havonta farmert vagy sötét színű nadrágot viselnek néhány napig.
Úgy beszélsz az egészről, mintha szégyelleniük kéne, meg titkolni...
nem ezért írtam...
válasz kiegészítéseként, a #7 válaszoló kérdésére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!