Ti milyen gyakran jártok melltartó nélkül? És milyen ruhát vesztek ilyenkor? Ti nem féltek hogy átlátszik a bimbótok hidegbe mert én e miatt veszek szinte mindig
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha minden pasi a hegyes mellbimbómat nézi2019. jún. 3. 09:53
11/15 anonim válasza:
Eszembe nem jutna melltartó nélkül lenni, Itthon is csak ha lefekszem, akkor veszem le.
12/15 anonim válasza:
Csak alvashoz es furdeshez veszem le. Utalok nelkule lenni...
13/15 anonim válasza:
Ilyen melegben már szeretek melltartó nélkül lenni,nem zavar ha picit átlátszik a mellem. 36N
14/15 anonim válasza:
Engem is mostanában kezdett el izgatni a gondolat. Itt a nyár, meleg van, a melltartótól pedig a legjobb dolog megszabadulni a nap végén.
Viszont nincs olyan mellem, hogy melltartó nélkül flangáljak pántos felsőkben az utcán, én is max pulcsi alatt tudnám elképzelni.
A hegyes bimbók ellen pedig a mellbimbótapasz lehet a megoldás.
15/15 anonim válasza:
Én szinte sosem hordok melltartót. Se télen a nafykabát, se nyáron a nyáriruha alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!