Ti milyen gyakran jártok melltartó nélkül? És milyen ruhát vesztek ilyenkor? Ti nem féltek hogy átlátszik a bimbótok hidegbe mert én e miatt veszek szinte mindig
Csak otthon. Vagy ha csak a boltba ugrom le, a közelbe megyek el otthonról és pl. a pólón, pulcsin van kardigán, dzseki.
Egyébként nem szoktam, mert én is utálom, ha átlátszik és bámulnak. Pedig utálom nagyon a melltartót. Ha nem lenne elvárás, és soha nem hordanék.
"Ti milyen gyakran jártok melltartó nélkül?"
Napi szinten, miután hazaérek munkából, lefekvésig melltartó nélkül vagyok.
"És milyen ruhát vesztek ilyenkor?"
Azt a pólót, ami napközben is rajtam volt, plusz valami kényelmes gatya (cicanaci vagy pamut rövidnadrág)
"Ti nem féltek hogy átlátszik a bimbótok hidegbe"
Nem, mert úgyis csak a párom látja, tőle meg nem félek.
A kapun ki nem lépnék így, még a sarki kisboltig se.
Kizárólag itthon vagyok melltartó nélkül, kivéve ha futárt várok, akkor felveszek sportmelltartót.
Utcára nem mennék ki soha melltartó nélkül
Utcára sosem megyek nélküle, nekem a melltartó kényelmes, szeretem, hogy takar és ad némi tartást (B-kosaras vagyok). Otthon és alváshoz kis pamut sportmelltartó-szerűséget hordok, nagyon laza, de van benne egy kis szivacs. Az átlászóságot mindig nagyon kellemetlennek éreztem, még a családtagjaim előtt is. Persze, megértem, hogy mások ilyesmivel nem foglalkoznak otthon, ez ok, de utcára menni a felsőn átütő mellbimbókkal szerintem durva.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!