Sportcipőhöz zokni vagy harisnyazokni a jobb melegebb időben?
Figyelt kérdés
2019. máj. 30. 10:05
1/7 anonim válasza:
Van aki ezt, más azt szereti. Nincs olyan, hogy jobb
2/7 anonim válasza:
Melegebb időben logikátlan a vastag pamut zokni mivel magába szívja az izzadtságot és megtartja, ellenben a nejlon hamarabb szárad és nem “raktároz”.
A sportruházat sem véletlenül van nejlonból és nem pamutból.
F/43
3/7 anonim válasza:
Én kényelmesebbnek tartom a harisnya sport cipő kombót, de ha valaki izzadósabb ott a cipő veszi fel a medvességet mivel a harisnya nem képes. Így szerintem elkerülhetetlen hogy egy idő után a cipő lessz büdi. Szerintem ha valaki nem izzadós nyugodtan használhat harisnya zoknit, viszont aki hajlamos rá az inkább pamutot használjon.
4/7 anonim válasza:
Én akkor se vennék harisnyazoknit, ha ütnének. Ettől függetlenül kinek mi, egyik se "jobb".
Amúgy hányszor fogod még kiírni ugyanezt?
6/7 anonim válasza:
Én a harisnyazoknit szeretem jobban a sport cipőhöz is. Igazából azért, mert alig érzem, h rajtam van az a vékonyka anyag, viszont mégsem mezítlábra veszem fel a cipöt.
7/7 anonim válasza:
Mindenképp harisnyazokni, van belőle necc is azt jobban szeretem, de a nylon is a kedvencek közzé sorolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!