Mit gondoltok arról, ha valaki felemás zoknit hord, ti felvennétek ha eltűnik a párja?
Otthon fel szoktam, nem látja senki, csak a párom, szerinte meg aranyos.
Utcára nem, akkor se, ha nem látszik.
Azt gondolom, hogy reggel biztos sötétben öltözött fel reggel és nem vette észre, hogy nem párjával vette fel a zoknit.
Én biztos nem venném fel így.
Én nem szoktam figyelni, hogy párban van-e. Csak fekete zoknijaim vannak:D
De komolyra fordítva, otthon esetleg, utcára semmiképp.
Volt egy ilyen évfolyamtársam akinek mindig 2 más színű zokni volt a lábán. Nem véletlenül, nála ez teljesen tudatos bolt éveken át, még lehet most is így hordja.
Én biztos nem venném így fel, bár az én zokni készletem is jórész kimerül a feketénél.
Én akkor is felveszem felemásan ha meg van a párja, mikor milyen kedvem van, szeretem néha felemásan hordani, és nem érdekel ki mit gondol.
Van dedoles-től zoknim, meg a Many Mornings-tól is, kb 10 párnyi, meg van hogy kiválasztok két fajta színű zoknit pl kék meg piros, vagy csíkos fehér és szürke alapon, meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!