Ilyen összeállítást felvennétek csajok (KÉP)? Mit gondoltok róla?
2019. ápr. 9. 20:18
1/12 anonim válasza:
Nekem ez a nadrág egyáltalán nem tetszik, nem megy az ízlésemhez.
De ez csak az én saját véleményem.
2/12 anonim válasza:
Az elso es utolsó tetszik. Felvennem.
3/12 anonim válasza:
Ha ilyen deszka lennék, akkor lehet. Én ennél formasabb vagyok, hülyén nézne ki.
4/12 anonim válasza:
A nadrág nekem túl fényes. Viszont egy matt bőrhatású nadrággal tetszene az első meg a harmadik.
5/12 anonim válasza:
Nekem van ilyen nadrágom, szeretem. Viszont az első képen azt a felsőt vagy mit nem venném fel, másodikon azt a Vans cipőt, harmadikon meg a felsőt meg a cipőt sem. De gondolom itt a nadrág volt a lényeg, és az tetszik.
6/12 anonim válasza:
Csak ránézek a képre és hallom a nyikorgást minden lépésnél. Valószínűleg nem is szellőzik jól. Ha jól állna rajtam, akkor sem viselnék ilyen anyagú ruhát. Amúgy fotón jól néz ki.
7/12 Metionin válasza:
Nem, nekem ez nem stílusom. Műbőr rendes nadrágom volt, azt szerettem, ilyen felsőket viszont nem hordok.
8/12 anonim válasza:
Ezzel a nadrággal nem. Ízléstelen.
10/12 anonim válasza:
Igen, fel! Szeretem a vagány, feltűnő darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!