Miféle képzettársítások jönnek elő ezen cipők kapcsán?
Milyen érzéseket keltenek bennetek. Milyen lehet az ember aki viseli? Szerintetek milyen ruhákat hord?
Mindhárom gusztustalanul néz ki.
Feltételezem, viselője maximum 20 év és nagyon bizonytalan magában, ha idegenektől vár megerősítést, azzal kapcsolatban, hogy szép cipőt vett-e.
Lehet, hogy rendes ember, ez nyilván nem attól függ, mennyire béna cipőt hord :D
Nem várok megerősítést. Én tudom, hogy nagyon jók néznek ki. Nyilván nem ettől teszem függővé, hogy viselem-e őket. Röhögtek már ki a metrón az összeállításom miatt, a legkevésbé sem befolyásolta azt, hogy legközelebb viselem-e az adott szettet. Akkor meg pláne nem a gyakorikerdesek.hu közönségére fogok adni cipő ügyben:D
Egyébiránt 27 vagyok.
De akkor mit varsz, milyen valaszokat???
Az a kepzettarsitasom, h a viselonek izlesficama van, vszinuleg homi es sok penze van ilyen gagyisagokra.
„De akkor mit varsz, milyen valaszokat???”
Pont ezeket. Hogy kimutassátok mekkora prolik vagytok. Ezen szoktam szórakozni.
Szerintem pedig pont ezek proli cipők -nem az áruk miatt, hanem mert irtó bénán néznek ki. A korodat illetően tévedtem, már ami a személyi igazolványodban szereplőt illeti.
A további válaszaid alapján viszont tényleg nem vagy több 20-nál :)
Sok, balesetmentes kilométert kívánok a cipőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!