Louis Vuitton márkajelzésű sál kapcsán segítene valaki, hogy eredeti-e? Esetleg Szegedről?
Turkálóban találtam, nagyon tetszett az anyaga meg a mintája, és ezért vettem meg, nem is figyeltem a "márkát", nem is bírt volna túl nagy jelentőséggel, mert eddig nem ismertem.
Csoporttársam viszont felnyitotta a szemem, hogy de jó a sálam, és hogy eredeti-e. Nyilván nincs nagy valószínűsége, de belefészkelte magát a gondolat az agyamba, meg nem is nagyon szeretnék hamisítvánnyal rohangálni.
A neten nem találtam érdemi segítséget. Ilyen könnyű anyagot még életembe nem fogtam (ezért is vettem meg), de nem tudom ezt nagyon amatőrként megállapítani.
Mi van a címkéjén?
Lv van valahol a sálon?
Az anyaga gondolom kasmír lehet.
A helyedben nem nagyon reménykednék, hogy egy eredeti LV sálra a turis sem csapott le/ nem adta el elõbb. Persze, lehet, nem ért hozzá, de milyen gyakran találkozik az ember luxusmárkákkal a turiban?!
Tele van LV mintával, cimkét nem látok rajta. (Helyét sem.)
És tudom, hogy nem valószínű, de nagyon tetszik, viszont nem akarok hamisitványal rohangálni, mert full gáz üzenete volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!