Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők tényleg utálják a...

A nők tényleg utálják a harisnyát?

Figyelt kérdés
Kényelmetlen?
2019. máj. 29. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem szeretem,jobb csupasz lábbal.
2019. máj. 30. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Én csak azt nem szeretem, hogy sok elkezd lecsúszni, ahogyan mozog az ember és emiatt igazgatni kell. Illetve velem sokszor előfordult már, hogy beleakadt valamibe és kiszakadt vagy felfutott (pl. székeken). Ezt leszámítva viszont nincsen vele bajom, szoknyát csak harisnyával húzok fel.
2019. máj. 30. 12:38
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

"A nők" nem utálják.

Én gyűlölöm. Mások meg nem.

N

2019. máj. 30. 12:43
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

Én is gyűlölöm.

Eszembe jut, mennyire rühelltem a rohadt iskolai ünnepségeket... Mikor kötelező volt a szoknya meg a harisnya... Fúj... Egy idő után inkább fekete nadrágban voltam, de megmondtam, én nem vagyok hajlandó harisnyát meg szoknyát felvenni.

2019. máj. 30. 18:04
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
Én is utálom, a szoknyákkal egyetemben.
2019. máj. 30. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Szoknya vagy ruha alá nem utálom. Viszont utálom télen nadrág alá, az borzasztó kényelmetlen. Magával a harisnyával nincs bajom, szerencsére nem vagyok lábizzadós, úgyhogy még a nejlonharisnya+zárt cipő kombóval is elvagyok. De a harisnya- meg lábimádó pasikat nem csípem.
2019. jún. 1. 07:26
 17/18 anonim ***** válasza:
62%

Kár általánosítani. Van, aki igen, van aki nem. Meg van olyan is, aki eleinte utálta, kesőbb megszerette, vagy aki eleinte szerette, de később megutálta.

Jah, és csak, h én is leírjam: engem meg ez a harisnyafétis fóbia idegesít. Valahányszor kiírnak egy harisnyás kérdést, valaki tuti elkezd vádaskodni, h "fétises". Szerintem sok esetben csak beleképzelik. Amúgy meg ha az is, akkor is mi van?! Miért kell ezt a dolgot így kiélezni? Attól féltek, h esetleg valaki recskázik, miközben olvassa a válaszokat?! Ad egy, arról úgysem fogtok tudni, kettö: most komolyan, a fészbúk, meg insta korában ez annyira zavaró, h ha netán valóban önkielégítést végez valaki olvasás közben?! Nem tud hozzá arcot társítani, teljesen a képzeletére van bízva lehet, h egy szőke nagy mellű hosszú combú csaj van a képzeletében, de konkrét arcot nem tud társítani. És akkor gondoljatok bele, h hányan nézik meg a fészbúk fiókotokat, instátokat? Márpedig ott arc is inkább társítható hozzájuk. Az nem zavar senkit? És hogyjétek el, tutira megtörténik. (Nekem pl pont ezédt nincsenek képek beállítva, instám meg amúgy sincs) Valaki ennek fényében meg tudja mondani, h miért is akkora gáz, ha valóban fétises írta ki a kérdést?! Valamint az is elég idegesítő, h a legtöbben azt sem tudják mi ez az egész, de azért lehúzzák. Nos, nekem már több láb/harisnya fétises pasim is volt, és mindegyiknél tök másban merült ki a dolog. Eleinte én is furcsának találtam, meg tartottam tőle, de nyitott voltam, és voltak tök jó dolgok is benne, meg kevésbé jók is az tény, de minden csak kommunikáció kérdése. Persze, nyilván mindenkinek más az ízlése, mást szeret, más fér bele neki. Viszont szerintem indokolatlanul túl van démonizálva a dolog. Szerintem nincs olyan ember akinek ne lenne valamiféle perverziója, miért pont ez a fétis van ennyire kiemelve? Lehet, h tényleg az, de miért kell erre így ráugrani?! Akit zavar, oké lépjen tovább, de miért kell elvenni mástól is a válasz lehetőségét?! Ráadásul úgy, h a legtöbbször annak aki kihangsúlyozza, igazából semmi érdeke nem fűződik hozzá? Miért lesz neki attól jobb, h egy számára tök ismeretlen arcon (aki lehet, h tök jófej) rúg még párat?! Vagy azt hiszi netán, h jót cselekszik, ha megvéd egy random válaszolót a csúnya gonosz harisnyafétises bácsitól?! :D Az oké, h sokan tökre erőszakosak, és nyomulósak, privátokkal zaklatnak. Jártam már így én is, nem is egyszer. De erre van megoldás: le lehet tiltani az ilyeneket. Engem is rengetegen bezaklattak már, de az ilyeneket olvasás nélkül töröltem és tiltottam, és szépen lassan el is fogytak ezek az emberek.. Jó, ha ilyen van, azt mondom jogos lehet a felháborodás. Viszont, amíg nem történik erőszakos írogatás, miért kell a kérdezőt egykaptafa alá venni?!

Ehh, furcsa világot élünk, amikor ennél ezerszer durvább dolgok tökre elfogadottak, viszont egy aránylag ártatlan fétisre meg ugranak.

Pl elég sok lány bevállalja a melytorkot a pasi kedvéért. Szemrebbenés nélkül. Ehhez képest annyival rosszabb lenne, ha pl a pasi a lábaira fordít nagyobb hangsúlyt?? Vagy annyival gázabb, ha végén a nő a lábára kapja a cuccost, nem pedig arcra, szájba, hajra stb?! Kíváncsi lennék, h azok akik így támadják ezt a dolgot, próbáltak e bármit is belőle?! Márcsak mert értelmes nem alkot vélemenyt valamiről, amit nem tapasztalt. Persze, lehet na de milyen alapon?! Valaki tud esetleg értelmes magyarázatot ezekre a dolgokra?! Csak mert komolyan érdekelnének a válaszok, bár tartok tőle, h nem lesz ilyen, már csak azért sem, valaki egyszer valamiért kitalálta, h ez gáz, azóta meg főként csak egymást hergelik az arra hajlamos egyének.... Na mindegy is, nem ragozom tovább, ha valaki akarja, ennyiből is megérti a mondandóm lényegét...

És, h a kérdésre is válaszoljak (még akkor is, ha fétises). Én nem utálom a harisnyát, szeretem hordani. Viszont a környezetemben többen vannak akik utálják, vagy csak azért húzzák fel, mert muszáj. Én speciel azért, mert a lábaimmal vagyok a leginkább elégedett, így oda is helyezem a hangsúlyt. És erre egy jól megválasztott harisnya a legalkalmasabb szerintem. Eltünteti a láb kisebb nagyobb hibáit, sokkal kontrasztosabb lesz tőle. Szerintem, ha jól el van találva a méret, akkor nagyon kényelmes tud lenni. Szerintem tök jó erzés az a lágy szorítás(nyilván nem mindegyik ilyen, de sok jó harisnya kapható, csak ne krepp legyen vagy üvegszálas), ahogy a lábamon van. Nyilván ne legyen nagyon szoros, de azert tapadjon a lábra bizonyos mértékben. Az enyhe kompresszió, amit kifejt, jótékony hatással van a visszerek kialakulására is. Persze, ezek olyan dolgok, amiket meg kell tapasztalni: ha valaki leveszi a polcról a legolcsóbb coop-os krepp harisnyát, az nyilván utálni fogja, mert az olyan tényleg elég vacak. Viszont elég nagy butaság egy negatív "élmény" alapján levonni a következtetést, h útálatos dolog a harisnya. Több barátnőm van, aki azt vallotta, h útál harisnyát húzni, aztán mégiscsak változtatott a véleményén bizonyos dolgok miatt. Pl volt akinek kólcsön adtam egy harisnyát, amit aztán be is húzott, mondván ez ég és föld azokhoz képest amiket ő vesz. Persze aztán kiderült, h nála is az volt a baj, h vacak harisnyákat vett, amit tényleg nem lehet miért szeretni. Az olyat még én sem venném fel! Viszont több száz-több ezer féle harisnya van már, szerintem nincs olyan nő (netán hapsi) aki ne találna számára megfelelőt... Mondjuk nyilván egyszerűbb azt mondani, h "utálom" de a nőknek bizonyos alkalmakkor illik harisnyát húzni (van akinek évi 1-2 akalom, vagy épp minden nap a munkája miatt pl) Na most ezt lehet úgy, h azt mondja útál harisnyában lenni, és emiatt felhergeli magát, feszült lesz miatta, alig várja, h elteljen a nap, és végre levehesse, persze az idő csak vánszorog....Vagy lehet úgy is, h megkeresi a számára legmegfelelőbb fajtát/tipust/márkát amiben nem erzi rosszul kenyelmetlenül magát, és máris kónnyebb lesz elviselni azokat az alkalmakat, mikor illendő harisnyát húzni. Nos, részemről ennyi hozzáfűzni valóm van, de igazából a lényeg nem ez, hanem, h az adott nő hogy áll a kérdéshez, úgyis csak az fog számítani! Rám meg kár is volna számítani ilyen téren, mivel akinek az én véleményem számít, hidegen hagyja a harisnya kérdés, totál más jellegű hóbortja van...

32/n

2019. jún. 8. 03:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen gusztustalan. Nem kell a kakiszexet sem kipróbálnom, undorít a gondolata.

És nem vagyok kibszott rongy, ne kenegesse senki semmilyen testrészembe a getzit, köszönöm.

2019. jún. 8. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!