Mit gondoltok a skiny farmeres fiúkról?
Teljesen jó mert mindentéren praktikus, kényelmes mert nyúllik ugye a tapadós futó nadrágot sem véletlenül használják, (a pitcsák még hétköznapokra is) télen nem kúszik fel a hideg a popóig.
És hát nem mindenki az idegenek elvárásainak öltözködik.
1-es , de ez fordítva is igaz?
Mert láttam én már nőt jóval bővebb száru naciban.
Ők is homárkák?
8!
Akkor az acélbetétes bakancs meg nem való lányokra!
Ha a te észjárásoddal gondolkozzak.
5,6,7 óvoda a szintjük..
Nekem nem jön be. A legtöbb skinny farmeros pasinak olyan nőies alakja van, hogy brutál buz1s az összhatás. Főleg, hogy szuper skinny nadrágot hordanak, ami majdnem leszakad róluk.
Van akinek viszont jól áll a normál skinny nadrág.
Pl akinek kicsit kidolgozottabb a teste (nem izmos, csak férfi alakja van).
Ez tök alkatfüggő!
Azoknak a fiúknak akik nagyon pálcikalábúak, tehát annyira vékony hogy a combja meg a vádlija szinte ugyanakkora, meg nagyon lapos a feneke, vagy pedig testes, netán kövér, annak nem áll jól.
De aki sportosan vékony alkatú, formás lábakkal és fenékkel, annak viszont a feszülős super-skinny a legjobb választás, ez a legelőnyösebb fazon. Ez huszonéves kortól felfelé jellemző, nekik már jobban szokott állni ez a fazon. A huszonéves srácoknak már sokkal formásabb a seggük is, meg a lábuk is általában. :)
A tini fiúk közül sokan még túl vékonyak hozzá, és laposabb a fenekük is. Persze egy kicsit sportosabb alkattal egy tininek is ugyanúgy jól áll. :)
Persze sok srác nem tudja hogyan kell ezeket hordani, és megveszik az egyel nagyobb méretet, ami nem feszül teljesen a seggére, és így teljesen elrontja az összhatást. Ezekenél a farmeroknál akkor jó a méret ha az mindenütt (fenéken, combon, vádlin, bokán) feszül. Maximum az még belefér, ha a bokán nem teljesen szűk, de a fenék-comb-vádlin alap hogy feszes legyen. Különben tök nyomi hatása lesz a viselőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!