Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz? 17 éves vagyok,...

Nagyon gáz? 17 éves vagyok, picik a melleim.75A és holnap utazom Balatonra, ma voltam fürdőruhát venni, de csak egy tetszett abban meg nincs szivacs.

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mi a kérdés? ha az a baj hogy kicsik a melleid, hát ez van. ha jól áll a bikini és tetszik, nemgáz.
2010. júl. 7. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Tezenisben találtam nagyon jó pushupos fürdőruhát :D
2010. júl. 7. 17:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy nem szeretem a nagyon szivacsozottat mert kimegyek a vízből és ki kell csavarni, olyat akartam ami picit szivacsos de nem volt és SOSben kellett, de így gátlásaim vannak. Kimerjek menni egyáltalán fürdeni? A fürdőruha egyébként jól áll és tetszik is.
2010. júl. 7. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Na az a lényeg, hogy tetszik. Nekem csak az a gondom az egyáltalán nem szivacsosokkal, hogy látszik mikor hát...fázik a cici XD
2010. júl. 7. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem kell parázni, nyugodtan menj fürdeni, én sem parázok 19 éves létemre a 70A-s melleimmel:) És sajnos igaz, hogy ilyen méretben majdnem mind szivacsos, nekem is sok gondom szokott vele lenni, de ettől még nem hagyom, hogy frusztráljon, hanem jól érzem magam a strandon. Menj nyugodtan, hiszen jól áll a fürdőruha:)
2010. júl. 7. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Vékony lányoknak (akik nem a fogyokurátol vékonyak hanem alapból vékonyak) sose lesz nagy mellük max a szilikontól! Nincs abban semmi néznivaló ha egy csinos vékony lánynak kis melle van. Kapcsold csak be a fashion tv-t na ott szinte tényleg nincs mellük a modelleknek. nézd meg ezt a képet is (tudom nem nagyon látszik de hát nincs is melle azért nem látod) [link]
2010. júl. 7. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:

szeirntem a 75A-s mell nem kicsi.

és nem kel feltétlenül szivacsos fürdöruha.

ha jol ál jol áll szivacs nélkül is..

2010. júl. 8. 00:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2010. júl. 8. 07:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia nekem is 75/B de van amiből 80/A s melltartót hordok. És elkezdesz szeddni fogamzásgátlót lehet nőni fog ( sajnos nekem is és hát iszonyatosan fáj és tök kemény) párom meg is jegyezte hogy jobban szerette a nem lufijaimat 48kgm hoz nem állna jól egy hatalmas mell szerintem. (nem fogyózom nem tudok meghízni)

Ne szégyeld magad, ne érezd azt hogy na nekem kicsi a mellem mert ami van az áll jól :)

2010. júl. 8. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan átlagos melleim vannak, talán egy kicsit kisebbek, de semmiképp se érezd magad gátlásosan és bátran menj fürdeni. Az a lényeg, hogy a fürdőruhád jól áll és te jól is érzed magad benne. Nem hiszem, hogy bárki is megszólna ezért vagy akár egy rosszalló pillantást vetne.

Jó strandolást!

2010. júl. 9. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!