Miben kell menni egy elsőáldozásra? 18/f
Figyelt kérdés
Egyik rokonom lesz elsőáldozó, és nem igazán tudom miben kell egy ilyen eseményre menni (életemben max 5-ször voltam templomban).
Utána lesz ilyen kerti parti féle ebéd a családnak.
Egyszerű fehér ing, fekete szűk farmer meg fekete Vans cipő elég lesz?
2019. máj. 27. 20:52
1/8 anonim válasza:
Szerintem jó lesz úgy. Nem kell nagyon kioltozni. Főleg, hogy utána kerti parti lesz, akkor pl. az öltöny kényelmetlen lenne. Ez csak az én véleményem.
2/8 anonim válasza:
Teljesen jó lesz az amit leírtál.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom. Mifelénk az ilyennek nagyon megadják a módját, nálunk erősen lefelé lógna ki a kérdező.
Szerintem érdeklődj utána, mert ha mindenki sötét öltönyben fog feszíteni, akkor kínos lehet.
4/8 anonim válasza:
Fekete Vans nélkül szerintem jó!
Esetleg a templomban lehetnél egy ünneplős cipőbe, amit átveszel utàna Vansra.
5/8 anonim válasza:
Ez függ az adott város vagy család szokásaitól,nálunk pl így kinéznének a templomból,mert igenis meg kell adni a módját és kilehet bírni azt az 1órát öltönyben meg ünneplő cipőben.A szett amit leírtál a bulihoz jó lesz tuti,de inkább kérdezd meg a családot,hogy mennyire kiöltözős a templomi rész.
6/8 A kérdező kommentje:
A templomi rész nálam abban merül ki, hogy az ajtóban megállok, beljebb nem megyek. Nem bírnám én ott ki azt a két órát. Nagyon senki nem tudja itthon hogy miben is kéne mennem, nem igazán templomba járó senki...
2019. máj. 28. 19:10
7/8 anonim válasza:
Vallásos lehetsz nagyon. 😂 Jó lesz amit írtál
8/8 anonim válasza:
Menj úgy, ahogyan az neked tetszik. Meghívtak, tehát vállalták, hogy te, aki feltételezem, nem vagy vallásos, nem fogsz frakkot ölteni azért, mert bemész egy omladozó falú pedofilzárdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!