Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű ruhát válasszak...

Milyen színű ruhát válasszak az esküvőre?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz egy barátnőm esküvője, nem kért fel koszorúslánynak, ez engem eléggé bánt. Tudom, hogy a koszorúslányoknak kék ruhája lesz, többet nem tudok.

Mivel kék a szemem, ezért szívesen hordok kék ruhát, de jól áll elég sok szín.

Jó lenne, ha én is nagyon csinos lennék és büszkén tudnék részt venni az eseményen, de bizonytalan vagyok a ruha színét illetően, miszerint kék, vagy nem kék. Gondolkozom egy rózsaszín vagy barack színű, esetleg pezsgő színű ruhán is.

2019. máj. 27. 17:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Barack és pezsgő nem csak alhoholban jó. Szép színek. 🙂
2019. máj. 27. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy pezsgő vagy barackszín tökéletes választás, főleg nyáron, mikor kicsit le is vagy barnulva.
2019. máj. 27. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem, hogy találok megfelelőt :)
2019. máj. 27. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

A menyasszonyé ugye nem pezsgőszínű?

Én amúgy halványlila lennék, ha már szerencsére nem lőtték el koszorúslányoknak. Nem túl fehér-színtelen, de nem is harsány

2019. máj. 27. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Zöldet. Nekem tetszene. Vagy bármit, csak fehéret vagy feketét ne. Utálom ezeket a bebetonozott elvárásokat, hogy "fehír kő legyen, mert mindig is ígyvót". A szimbolika meg régóta nem működik.
2019. máj. 27. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Kék virágos, vagy mintás ruha jó lenne. A koszorúslányoké egyszínű. De ha az övék világos, a tiéd lehet királykék vagy türkiz.
2019. máj. 27. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:

A lila is jó ötlet, köszönöm.

Zöldet biztosan nem, ugyanis az esküvő dekorációja a menyasszony oldalán kék, a vőlegény oldalán zöld színű lesz.

Aztán valószínűleg az lesz, hogy meglátok valamilyen ruhát, és nem érdekel, hogy milyen színű.

2019. máj. 28. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!