Lakodalomra illik új ruhát venni?
Hamarabb elküldtem.
Vagy átöltözésre gondoltál? Általában teljesen elfogadott, hogy a vendégek is kényelmesebb táncolós ruhába bújnak. Éjfél környékén a menya és a koszorúsok is átszoktak öltözni. Bár én alapból olyanban mennék ami egész napra jó.
Nem gáz. Na meg kiegészítőkkel, frizurával tudsz variálni. A menyasszonnyal lesznek elfoglalva az emberek, nem más vendégek öltözetével.
Ha nagyon zavar a dolog kérj kölcsön egy ruhát barátnőtől, vagy használtan nagyon olcsón belehet szerezni valami csinosat.
Én többször is fel szoktam venni őket. Elég drága egy alkalmi ruha és semmi baja nem lesz 1-2 hasznàlattòl. Egyáltalán nem gáz, szerintem a vendégek nagy részének fel sem tűnik majd, hogy ugyanaz van rajtad, mint a másik esküvőn.
Nem Hollywoodi celebek vagyunk a vörös szőnyegen, hogy annyira gáz legyen kétszer felvenni egy ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!