Mit gondolsz az alábbi táskákról?
Sziasztok,
Két táskáról szeretném a véleményeteket kikérni, mert tanácstalan vagyok.
Ez az egyik:
Pro érv, hogy (szerintem) egyedi, de sajnos szörnyen kényes az anyaga.
A másik:
Ez is tetszene, de nem túl egyedi darab. Alapjában bézsben gondolkodtam, de sajnos csak fekete van ami számomra még kombinálható. (Rózsaszín, fehér felejtős)
Ti mit gondoltok a fenti táskákról? Viselnétek valamelyiket?
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Egyiket se hordanám, de amúgy rendben vannak. A következő az én saját, személyes véleményem, ha te mást gondolsz, természetesen azzal sincs gond, de ha már megkérdezted leírom:
Nekem kicsit ordít mind a kettőről, hogy gagyi, nem szép az anyag, azok a kis csatok amik vannak rajta nem fémnek hanem inkább valami lemázolt műanyagnak tűnnek, és szerintem pár hónap hordás alatt elkezdenek csúnyára kopni és elrongyolódni, aztán lehet is őket kidobni.
A sinsayes anyaga rosszabb, a parfoisosnak meg a fehér táskához ilyen igénytelenül feketére van festve a széle ami már a képen sem egyenletes, mellesleg tapasztalatból mondom, hogy lemálik.
De nem szörnyűek ennyire, sok ember ilyennel szaladgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!