Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen milyen ruhákat vegyek...

Télen milyen ruhákat vegyek fel? Milyen pulóvereket szoktatok hordani? 16L

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nyár van..nem korai kicsit még?:D
2010. júl. 7. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:
nem, vannak téli cuccok amik most olcsóbbak, ilyenkor kell megvenni
2010. júl. 7. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek valahol igazat adok :) Meg az előttem válaszolónak is :D na de a lényeg:

nekem először is mindig van a szekrényben két szövetkabát, egy világ és egy sötét, illetve egy vastagabb kabát, a olyan cudar idő lesz mint most télen a -15 fok O.o

Ugyanígy hosszú ujjú pulcsiba: vannak vékonyabbak, amik tapadnak, de még fel tudok fölé venni egy kardigánt (ebből is van kötött, sima, vastag, vékony). Jól jön néha egy-két kötött pulcsi is, de nem az a nagyi-féle, hanem gépi, hosszabb, ami úgy combig ér. Egy csini övvel vagy ha önmaga mintás, máris divatos :)

Van többfajta vastagságú farmerom, mert nemigazán szeretem a más anyagú nadrágokat, de van kordbársony is. Hosszúszárú, magassarkú csizmához (ha száraz idő van!) direkt téli térdnadrágot veszek

2010. júl. 7. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, körben véletlen entert nyomtam x) Szóval, ezeken kívül még van szoknyám is, földig érő és szintén hosszú csizmához rövidebb.

Meg én ángyon szeretem az önmaga mintás harisnyákat, a fekete, a barna, a drapp, ilyen földszínekből van egy rakat ^^

Most így hirtelen ennyi.

2010. júl. 7. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, ma nem erősségem a helyesen gépelés, elnézést miatta.
2010. júl. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!