Télen milyen ruhákat vegyek fel? Milyen pulóvereket szoktatok hordani? 16L
Kérdezőnek valahol igazat adok :) Meg az előttem válaszolónak is :D na de a lényeg:
nekem először is mindig van a szekrényben két szövetkabát, egy világ és egy sötét, illetve egy vastagabb kabát, a olyan cudar idő lesz mint most télen a -15 fok O.o
Ugyanígy hosszú ujjú pulcsiba: vannak vékonyabbak, amik tapadnak, de még fel tudok fölé venni egy kardigánt (ebből is van kötött, sima, vastag, vékony). Jól jön néha egy-két kötött pulcsi is, de nem az a nagyi-féle, hanem gépi, hosszabb, ami úgy combig ér. Egy csini övvel vagy ha önmaga mintás, máris divatos :)
Van többfajta vastagságú farmerom, mert nemigazán szeretem a más anyagú nadrágokat, de van kordbársony is. Hosszúszárú, magassarkú csizmához (ha száraz idő van!) direkt téli térdnadrágot veszek
Bocsi, körben véletlen entert nyomtam x) Szóval, ezeken kívül még van szoknyám is, földig érő és szintén hosszú csizmához rövidebb.
Meg én ángyon szeretem az önmaga mintás harisnyákat, a fekete, a barna, a drapp, ilyen földszínekből van egy rakat ^^
Most így hirtelen ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!