Szerintetek holnap már elég meleg lesz a papucshoz vagy szandálhoz napközben?
Figyelt kérdés
10:30-kor megyek el otthonról és du. 4-e érek haza, 23 fokot írnak holnapra. Szerintetek elég jó idő ez a papucshoz vagy szandálhoz?2019. máj. 21. 18:17
11/12 anonim válasza:
Örülj neki, kislány, nálunk egész nap esett az eső. De azt nem értem, hogy ilyet miért kell gyk-n megkérdezni. Ennyire buta vagy, vagy ennyire nem tanított meg téged anyukád egyedül felöltözni?
Akkor most én is tanítok neked valamit: megnézed az időjárás-előrejelzéseket, mind a tévében, mind az interneten, aztán reggel kinézel, kiteszed a kezed és utána eldöntöd, hogy jó-e az, amit este kitettél. Ilyen egyszerű. Ehhez nem kell Einstein-nek lenni.
12/12 A kérdező kommentje:
Ez a "kislány" ez jó :3
Fiú vagyok, de az elején nem írtam...
2019. máj. 22. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!