Mennyire megy egymáshoz a :kockás naci (szürke, fekete), piros tornacipő és rózsaszín top?
Figyelt kérdés
rózsaszín helyett legyen piros?2010. júl. 7. 10:55
12/21 anonim válasza:
Rózsaszín felsőhöz ne vegyél piros cipőt. Amúgy szerintem az mindig ütős, ha a felső és a cipő egyforma színű, én táskát is mindig olyan színben választok. Tudom, hogy mostanában már ez nem olyan szigorú divat szabály, de én így szeretem.
13/21 anonim válasza:
Ne hallgass azokra, akik le...tak, idióták.
14/21 anonim válasza:
11:51 így van, mindannyian bohócok, és nem akarnak konkurenciát...
15/21 anonim válasza:
Semennyire nem megy! MIndegy, hogy fiú vagy vagy lány.
16/21 anonim válasza:
Nem vagyunk bohócok, sem idióták, a kérdező azt kérdezte, hogy mennyire megy egymáshoz, mi meg leírtuk, hogy ocsmány lenne.
Mi ezzel a baj? Ha valaki nem dicséri a kérdezőt, egyből idióta barom állat?
17/21 anonim válasza:
rózsaszín pirossal SOHA ne kombináld.. vagy piros mindkettő, v rózsaszín
18/21 anonim válasza:
Nem értem, miért kell ennyire beszűkülni. Oké, ezt így együtt durva elképzelni, csinosabb lenne pirossal. De mi ez a szabály, hogy pirost nem lehet rózsaszínnel? Nem minden helyzetben, de igenis jól néz ki, nem kell mindig követni a sémákat.
19/21 anonim válasza:
inkább jobb lenne a piros toppal.
20/21 anonim válasza:
szerintem a kockás nadrág jó ha csöves
és ha lány vagy de a piros és a rózsaszín nem néz ki jól egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!