Azt miért csinálják a lányok, hogy ha csúnya a lábuk, papucsban mennek ki az utcára?
Figyelt kérdés
Főleg a fiatalabbakra gondolok, pl akinek ferdék a lábujjai, vagy ilyen virsliujjai vannak, törött a körme...Nem kéne előtte rendbe tenni és utána mutogatni? Vagy ez csak szerintem igénytelenség?2019. máj. 20. 14:38
21/26 anonim válasza:
Kövér nőként mondom, hogy a kövérséget el lehet takarni anélkül, hogy az ember komfortérzete normális szinten maradjon a melegben (lenge, szellős szoknyákkal, háromnegyedes nadrággal stb.)... de azért senkitől nem kellene elvárni, hogy füllessze a lábát zárt cipőben 40 fokban csak azért, nem szép a lábfeje. Főleg hogy amit felsoroltál, abból csak a törött körmöt lehet rendbehozni, a többi az genetika, és csak vagyonok plasztikai sebészetre költésével lehet rendbehozni. Így meg, hogy nem tud ellene semmit tenni (míg a kövérség ellen igen), nem igénytelenség. Inkább az a kényes, aki emiatt sipítozik.
22/26 anonim válasza:
basszham már meg a bokasüllyedésemet, meg a 2 törött lábujjamat, meg a kis részt, ahol hiányzik egy pici a lábujjamból? csúnya, mert sokat bír, és büszkén mutatjuk meg.
23/26 anonim válasza:
Na most tényleg nagyobb hőgutát lehet kapni zárt cipőben, mint a test 80%-át takaró ruhákban? Kétlem, nagyon erősen kétlem.
25/26 anonim válasza:
Zárt cipőben kellett dolgoznom és hiába mostam a lábam, mostam a cipőm, cseréltem a talpbetétet, nem vettem fel mezítláb, mégis befülledt a lábam, kisebesedett, olyan bakteriális fertőzést kapott a lábam, hogy magyar orvosok nem is ismerik ezt. Senkinek nem kívánom azt a szenvedést. Kivéve a kérdezőt és a 23as válaszolót
26/26 anonim válasza:
Ha ilyen ritka fertőzést kaptál, akkor benned van a hiba, nem cipő zárt mivoltában, okostojás. Én legalábbis nem tudok róla, hogy az országban egyedül te viselnél ilyet. De egyébként meg is érdemled, mert olyan "kedves" vagy, úgy kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!