Azt miért csinálják a lányok, hogy ha csúnya a lábuk, papucsban mennek ki az utcára?
Hát akit zavar a lábam formája, az köpjön fel és álljon ála! 😊
Lesz**rom mások véleményét! Én se szólok be senkinek, pedig nekem is van véleményem egy-két öltözködési "bakiról".
Senkinek sincs joga elbírálni hogy ki hogy öltözhet!
Ápolt a lábam, le van vágva a körmöm, tiszta, nincsen se bőrkeményedésem, se lábgombám. Viszont a lábujjaim görbék és nem kifejezetten szép formájúak, nem tudok velük mit kezdeni, apámnak is görbék, nagyapámnak is görbék voltak, genetika.
Ezért akkor vegyek fel negyven fokban is zoknit, mert valami lábfétises majom így nem tud felizgulni a lábamra?
A virsli vagy görbe ujjakkal mégis mi az istent kéne kezdeniük? Ilyen és kész, hadd legyenek már az utcán feszengés nélkül olyan öltözékben, amiben szeretnének. Az ilyen korlátolt emberek miatt járnak sokan 45 fokban is hosszú nadrágban és cipőben. Mert szégyellik a narancsbőrt meg a görbe làbujjat.. Nem kéne szerintem.
Biztos vagyok benne kérdező, hogy rajtad is lehetne "fogàst" találni, olyan testrészt ami nem esztétikus. 👌
U.i. Az igénytelen embereket megértem, hogy zavarnak. Az elhanyagolt bőrkeményedés, koszos, hosszú köröm igénytelenség. De amiket te írtál a kérdésben genetika.
Mert nem érdekelsz senkit se te, se a véleményed.
Ha nem tetszik, ne nézz oda - vagy a te módszereidet követve, takard el a szemed, aztán nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!