Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap randizok egy pasival...

Holnap randizok egy pasival mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Holnap este találkozunk, szóval minden féle képpen hosszúnadrágot szeretnék fel venni. De mivel holnap megyek vásárolni, ezért milyen nadrágot vegyek? A feketén kivül semmi sem vékonyít? Légyszives segitsetek, nagyon fontos lenne ez a randi nekem. Milyen nadrágot vegyek fel? A felső már megvan.De nem vagyok modell alkat, szóval olyan gatyó kell ami vékonyít. Előre is köszi a válaszokat.16/L
2010. júl. 7. 00:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én egy fekete cicanadrágot, vagy farmert vennék fel, egy toppal meg egy sima fekete pulcsival, egy szép nyaklánccal fülbevalóval.
2010. júl. 7. 01:13
 2/6 anonim ***** válasza:

én csőfarmert vennék fel és laza nyárias, nőcis felsővel.tuti befutó.

gondolom izgulsz azért nem alszol még:)

2010. júl. 7. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Mennyire nem vagy "modell alkat"? Mert azért ha látványosan van felesleged, akkor a helyedben kerülném a csőnadrágokat, méginkább a cicanadrágokat.

Értem én, hogy mindenképp nadrágot akarsz felvenni, de azért megjegyzem, hogy egy hosszú fekete szoknyánál nincs jobb, ami "ápol és eltakar". ;)

2010. júl. 7. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
szteme gyszerű farmer(esetleg szines) csőnaci + egy ujjatlan felső
2010. júl. 7. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Hosszú fekete szoknya?

16 éves, nem pedig 50......

Ha van rajtad pár kiló felesleg akkor ezt vedd fel:

(rajtam is van kb. 7-8 kiló, így tudom, hogy ez tuti jól áll)

1. fekete pamut leggings, hosszított szatén anyagú, színes tunika. Lehet ujjatlan, max. egy bolerot felveszel hozzá. Magassarkú vagy valami csinos cipő/ szandál, és a szettedhez passzoló táska.

2. Csőfarmer (fekete vagy sötétebb kék színű) színes lenge tunika, magassarkú, és egy csinos táska.

Olyan rucit vegyél fel amiben jól érzed magad.

És csak azért, hogy soványabbnak tűnj, felesleges öregasszonyos ruhákba bújni.

2010. júl. 7. 10:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csőnacit és fekete ujjatlan felsőt vettem fel. Sikerült a randi, lesz holnap is.:DDD
2010. júl. 9. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!