Lagziba vendágként milyen ruhában menjek?
Kis korom óta nem voltam esküvőn,nem tudom miben mennek manapság. Ti miben szoktatok menni?
Huszonéves lány vagyok,szeretem a nőies,elegáns akár extravagáns ruhákat is. De azért itt mégis vannak határok.Gondolom fekete-piros-fehér nem lehet. De bordó esetleg? Nem hordok más színt. Esetleg púderrózsaszín...?
Nem akarok rövidet,de túl hosszút sem,mert lagzi lesz,és sokat kell mozogni-táncolni. Nem szeretnék tüllös,fodrosat. Inkább a testhezálló ruhákat,mert homokóra alakom van.
Ez már gondolom túl rövid lenne..
Ilyesmik esetleg?
Szerintem ezek a ruhák elmennek, bár az elsőnek elég nagy a sliccelése, nem biztos, hogy kényelmes benne táncolni, de sok csajon láttam hasonló ruhát. (soha nem hordtam ilyen ruhákat, ezért nem tudom mennyire kényelmes) Én a ceruza ruhákat szeretem. Térdig érő, nem mély dekoltázzsal, visszafogott kiegészítőkkel. Elegáns, kényelmes.
A púderrózsaszín szerintem is jó választás, valamint egy virágmintával se lehet mellé lőni.
Bemész az orsayba és kb minden második ottkapható ruha vállalható esküvőre ;) pl: [link]
Az első ruci nagyon tetszik de szerintem esküvőre sok.
A fekete-fehér-piros szabály amúgy nem annyira szigorú, a mintás ruhák nem is tehetőek ide. Ha nem nézel ki menyasszonynak, menyecskének, vagy gyászolónak mehetnek azok is.
“Lagziba vendágként milyen ruhában menjek?”
Elegánsban. Az egy esemény, ami nem rólad szól, ne ott villants, nem buliba készülsz. Az Orsay ruhák stílusa tényleg pont megfelelő.
Villantani nyilván nem akarok,de apácaruhában sem fogok menni.Amúgy sem stílusom a nyakig begombolt kosztüm,miért vennék fel épp most ilyet?
Valami köztes megoldást keresek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!