Lagziba mehetek kék térnadrágba, és fehér rövidújjú ingbe?
Figyelt kérdés
Ez ilyen "nyilvános" lagzi,jegyet kell venni és bárki bemehet,aki vesz. Mennyegző vagy mi. Általába mindenki ki öltözik.
Szürke sötétkék térnadrág,fekete(teljesen fekete Nike)cipő,és fehér rovidujjú ing jól mutatna?
2017. júl. 8. 18:10
1/8 A kérdező kommentje:
Nem kéket akartam irni,sötét szürkét.
2017. júl. 8. 18:10
2/8 A kérdező kommentje:
Marmint sötétszürke térnadrág lett volna :DDDD elnézést csak nemtudom már hol áll a fejem.
2017. júl. 8. 18:11
4/8 anonim válasza:
Sporcipőben azért ne menj, amúgy szerintem rendben van, ha a nadrág meg az ing elegáns, meg vászonból van.
5/8 anonim válasza:
Ha már lúd, legyen kövér vegyél fel hawaii mintás úszónadrágot és humorboltból vásárolt pólót zokni+szandállal.
6/8 A kérdező kommentje:
De vicces vagy verjem a..:D
2017. júl. 8. 21:03
8/8 anonim válasza:
Túl sok a szín (fehér, szürke, fekete), engem az zavarna. A szürke helyett fekete nadrágot javasolnék. Egyébként kit érdekel, hogy sportcipőben és rövidnadrágban mész?:D Vedd fel őket nyugodtan, nyár van egyébként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!