Egy luxusmárkákat árusító üzlet?
Nálunk a vidék az azt jelenti, hogy kisváros, falu, község és nem igazán van a közelben nagyobb város. Ezért kérdeztem, mert csak itt találkoztam ezzel, hogy minden vidék ami nem a főváros. Nálunk egy Szeged vagy egy Debrecen nem vidék, mert nagy város akkor is ha távol van BP-től.
Szóval ilyen nagy városokban talán lehet jövője de az én általam vidéknek értelmezett helyeken kizárt.
Szerintem sok értelme nincsen.
1. Mint már írták, aki megteheti, hogy ilyeneket hordjon, az nem a helyi turiból fogja ezeket beszerezni. Én sem venném fel más levetett dolgait.
2. Szerinted ki hinné el neked, hogy igaziak? Persze, aki ismer 1-1 márkát, az már ránézésre is tudni fogja valószínűleg, főleg, ha van is olyanja, de a többségre ez nem igaz.
Igény nincs rá! Mert aki meg tudná venni! Az tényleg nem egy turkálóban fog szétnézni! Pláne nem vidéken! Mert a fizetőképes vidéki átugrik pl.Bécsbe, és ott megveszi!
Troll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!