Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Először megyek Hegyaljára....

Először megyek Hegyaljára. Mit érdemes vinnem? 16/L

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 15:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

én ha jól emlékszem 10 000-ből lazán kijöttem, még maradt is..., de inkább vigyél többet, és hozzd haza, ami marad

számold ki, mennyi az utiköltség oda-vissza

kb. mennyit eszel: 1 kg kenyér 1-2 napra elég, konzerv, tej, zöldség, számold ki mennyi lehet egy napra

van penny, ott olcsón be lehet vásárolni, ha KORÁN MÉSZ!

arra számolj, hogy nagyon meleg van, tehát folyadékra szükséged lesz, illetve azért meleg kajára is gondolj, mert pár nap után hiányozni fog. 1 pizza, vagy egy hamburger...

nem tudom a konzervet beengedik-e vinni, 2 éve belehetett a kisebbeket, a nagyokat nem....

2010. júl. 6. 16:15
 12/23 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg:

[link]

amúgy én vagyok bunkó, és voltam Hegyálján többször is, szivesen segítek, ha érdekel valami...

2010. júl. 6. 16:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
és még egy: ha nem retur jegyet veszel (célszerű, mert nem hagyod el) érdemes előző nap kimenni, és megvenni a jegyedet, mert aznap rengetegen lesznek a pénztáraknál
2010. júl. 6. 16:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

komolyan nem vihetem be a szegecses övet?:S

nekem csak az van, 1db, leveszik rólam a kapuban, akkor bokáig lecsúszó nadrágban megyek be, vagy mi? :S

ennyire ne legyenek már szigorúak!

2010. júl. 7. 11:29
 15/23 anonim ***** válasza:
én két éve voltam utoljóra, nemcsak a szegecses, a sima övet is elvették, nehogy megfojts vele valakit. láncokat is leszedik!
2010. júl. 7. 16:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

11:29-es vagyok

láncot nem állt szándékomba vinni...

ezzel az erővel az acélbetétest is elvehetnék, nehogy megtapossak valakit koncerten xP

pff, nevetséges!

2010. júl. 7. 16:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

amúgy tényleg hülyék... attól is függ mikor mész.

mi mindig 2 nappal hamarabb mentünk, hogy legyen hely a rendes kempingben, akkor volt, hogy bele se néztek a táskába, perfümöt is lazán bevittük, vagy épp csak belelestek

kedden már alaposabbak... szerdán, meg van hogy végig is tapiznak, és mindent kirámoltatnak veled

annyira óvatosak, nehogy baj legyen... aztán kb. bármiből csinálhatok bent szúró-vágó eszközt. csak kihegyezel egy faágat, egy fogkefét, a konzerv fedlapról már ne is beszéljünk..

2010. júl. 7. 17:05
 18/23 anonim ***** válasza:
hát amúgy mi hétfőn megyünk....de elvileg a hálózsákba sem néznek bele, szóval oda is lehet lazán csomagolgatni...
2010. júl. 7. 18:19
 19/23 anonim ***** válasza:
engeeeeem :(
2010. júl. 10. 15:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is most megyek először.

én viszek:

- 4 atléta

- 4 rövidnaci

- 1 hosszú gatya

- 1 pulcsi

- fehérnemű

- fürdőruha

- strandpapucs

- tornacipő (ebben megyek)

- hálózsák

- sátor

- konzervek (mindenféle)

- kés

- 1 műanyag tányér, persze nem eldobhatós

- műanyag pohár

- fogkefe, fogkrém, tusfürdő, sampon

- törölközőőőő

- pléd

- víz

de ha valamit elfelejtesz a kemping területén lévő boltban meg tudod venni

mi is hétfőn érkezünk, ezek szerint így si sokan leszünk : D

2010. júl. 10. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!