Vannak még olyan emberek, akik a Harajuku divatot képviselik?
Megértem, ha annak találod, pont emiatt nem szoktam ajánlani a rákeresést. :'D Eléggé extrém dolgokra lehet bukkanni és nem jó, ha valaki ezzel köti össze a stílusokat.
Hogy őszinte legyek, én eleinte terápiaként menekültem a színes ruhák közé, míg végül az önkifejezésem része lett. Senki sem - még az idegenek sem - néz rám rossz szemmel és igazán boldog vagyok, amikor mosolyogni látok valakit, vagy kiragadom a monoton világból egy pillanatra. Nagyon sokat jelent nekem a stílus, mivel rengeteg pozitív változást köszönhetek neki. Remélem így jobban megérted, hogy miért öltözködik így egy ember.
Ugyanakkor teljes tiszteletben tartom a véleményed, hogy szerinted ez gyerekes és remélem, hogy a google által kidobott képek nem hagynak majd annyira mély nyomot benned. :D
Én goth vagyok, de ettől függetlenül / ezzel párhuzamosan nagyon tetszenek a Mana-samás gothic lolita, visual kei ruhák is. Olyan gyönyörű ékszereket és ruhadarabokat hoz létre az az ember, hogy mindenképp szeretnék tőle majd valamit egyszer.
Lolitából az érettebb, nőies, szexibb és sötétebb színezetű irányzatok jönnek be sok fűzős elemmel és csipkével, mint a gothic, victorian, kuro és ero lolita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!