Szabad ilyet felvenni edzőterembe?
Figyelt kérdés
Láttam napokban egy korábbi kérdésnél, hogy vérszemet kaptak az emberek hasonló pólónál. Ma láttam ilyenben egy csajt, nekem is van ilyesmi kivágottabb sportfelsőm H&mből, de nem merem felvenni. Mert ha itt annyira ellene vannak, akkor a konditeremben is tuti hőbörögnek. Dobjam ki inkább?
2019. máj. 2. 16:55
1/7 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy ezzel mi a probléma, nekem tetszik. Mindenki azt vesz fel, amit akar. Ha nem akarod ezt felvenni kondiba, akkor menj le benne futni.
Szerintem ne foglalkozz más véleményével, ha neked tetszik, akkor viseld. :)
2/7 anonim válasza:
Ez szerintem teljesen vállalható.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen oké. Nekem tetszik. :)
4/7 anonim válasza:
Azért jó lenne eldönteni - ahogy a csajnak is a képen, - hogy akkor most melege van (lesz) vagy nincs. Hosszú gatya miatt ugyebár. Mert így párosítva kilóg a lóláb, hogy az a felső nem azért ilyen, mert jaj de melegem van.
5/7 anonim válasza:
Ha veszel ala sportmelltartot akkor semmi problema nincs vele
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem praktikus kondihoz, mert lötyög és könnyen beakad. Inkább táncos felsőnek gondolom.
7/7 anonim válasza:
"Szabad", nem látok vele gondot, de szerintem nem a legpraktikusabb viselet kondihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!