Milyen ruhat illik felvenni esküvőre?
Szolidat, elegánsat, kb mintha színházba készülnél, tehát nem partyszerkó (pláne templomi szertartásra), de ahogy mondod, nem is tréninggatya.
Szerintem a hosszú ruha sohasem ciki, sőt. Meg még amúgy sincsenek olyan nagy melegek, lehet, hogy fáznál is egy rövidebben.
Színek tekintetében a fehér az, ami tabu. Sokan mondják még a feketét és a pirosat is, de szerintem nem ez nem nagyon állja meg a helyét. A fekete egy klasszikus szín és egyáltalán nem csak olyan fekete ruhák vannak, amik temetésre illenek, a piros pedig lehet a menyecskeruha színe, de ez ma már nem általános egyáltalán, ennyi erővel akkor lilát sem vehet fel az ember, mert van olyan színű is.
Köszönöm a válaszokat!
Én sem fehérre gondoltam, inkább valami halvány korall vagy ilyesmi szint szeretnek...
„Fehérben, feketében, pirosban nem megyünk esküvőre.”
Teljesen feketében voltam én is és barátnőm is. Megkérdeztük a párt, hogy rendben lesz-e az all black és egyáltalán nem érdekelte őket. Az ifjú pártól függ, nem párszáz éves hülyeségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!