Srácok ti ilyen méretekkel milyen alsót hordtok, hogyan helyezitek el kényelmesen benne a szerszámot? 17/f
Váltva hordok (feszes) boxert és fecskét, de igaz, hogy nehezebben férek el kényelmesen az utóbbiban, bár jóval szerényebb méreteim vannak. (Azért 17 évesen a 14/5 cm lankadtan több, mint bajnok - ha igaz.)
Nyáron leginkább kerülöm az alsónadrág viselését, így kényelmesen tudok létezni a laza rövidnadrágokban és szellősebb is, amikor nagyon meleg van.
Én fecske alsot hordok abban kényelmesen el tudom helyezni a peniszem
De vannak olyan boxeralsok aminek van elől egy rész ahova teheted lankadtan a peniszed
Soha nem hordok szoros alsót, mert nem egészséges.
Minél lazább, annál jobb.
Valóban a feszülős boxer az egyik legjobb megoldás. Én is sokáig azt hittem, hogy csak ebben tudok gondolkodni, aztán szerencsémre megtaláltam egy nagyon király, ámbár drága márkát, az andrew christiant, aminek a fecskéi direkt úgy vannak kitalálva, hogy sok hely legyen elől. Próbáltam az ilyen standard gatyákat: intimissimi, calvin klein, j.press stb... hát nem nagyon jöttek be.
A laza, lógós boxert sehogy nem ajánlanám, rajtam az mindig összevissza tekeredett, kiesett belőle a bré akkor emg az volt a baj... macera.
A másik ami meg nyilván bevált még az az, ha nem is veszek fel alsót a nadrág alá, csak ugye akkor a nadrágot kell kicsit sűrűbben cserélni, de mondjuk nyáron így is úgy is beleizzad az ember, akkor meg tényleg jobb, ha a szerszám inkább leng és mozog amerre akar.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!