Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki mostanában vékonyna...

Miért ciki mostanában vékonynak lenni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre egy ideje, hogy a húsosabb csajszik erőszeretettel viselnek mini szoknyákat és akár olyan felsőket amiből kiesik a dekoltászuk. A vékonyabb csajokat egytől egyik nadrágokban látom baktatni míg a ducibbak már vagy 2 hónapja szoknyákban nyomják. Olvastam egy cikket, mit kéne viselni vékonyabb nőknek:

"A rövidebb szoknya örök favorit. De vedd figyelembe, hogy a te lábaid vékonyak, és nem biztos, hogy ugyanazt a hatást éred el egy extra mini szoknyácskával, mint a teltebb barátnőd. Tehát ha szoknya, akkor inkább hordd a térd feletti fazont".

Ezek után a weboldal arra biztatja a vékonyabb nőket, hogy hordjanak jó bő pulovert például, hogy eltakarja a vékony karokat is.

Nem tudom, én közepes testalkatú avgyok. se itt se ott. Nem tudom eldönteni melyik a jó de régen nem inkább a vékonyabb lányoknak volt több lehetőség öltözni, most már pedig takargasd magad ha gebe vagy?

2019. ápr. 30. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

hát nézd, én kib szott vékony vagyok, és magas is hozzá (természetesen, amennyire tudjuk nem betegség), és őszinte leszek, nem hiszem, hogy van ember ezen a földön, aki a kiálló csontokra bukna, szerintem kifejezetten visszataszító látvány vagyok ám, mindenki jobban jár, ha felöltözöm alaposan.

a dagadt csajoknál meg számold bele, hogy a mell is zsírszövet, szóval a férfiak inkább elnézik, ha van némi hasad, cserébe a hatalmas mellekért, mint ha nincs semmid és még az is ijesztő.

2019. ápr. 30. 16:29
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

#2-es: Ez hülyeség! (Amúgy meg embere válogatja...)

Üdv: egy "kan"

2019. ápr. 30. 16:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egész idáig a nagyobb idomokkal rendelkező, “duci” nőknek mondták, hogy bő pulóverek kel palástolják magukat, mert nekik semmi nem áll jól.

Szerintem bármilyen alkata van az embernek, nem szabad ilyet mondani senkinek. Most természetesen nem az extrém elhízott emberekről beszélek, nekik tényleg fogyni kell, nem csak a kinézetük, hane főként az egészségük miatt.

Én személy szerint örülök a mostani trendnek, mert vékony a derekam, de én is idomosabb vagyok, és végre találok magamnak olyan ruhákat, amik tényleg jól állnak, és erre egy évtizede nem volt példa.

Minden kornak meg van az ideálja: egyszer az egyik fajta testalkat kerül előtérbe, máskor a másik, de a lényeg, hogy a többi nő ekkor se érezze magát mellőzve, mert az komoly önértékelési problémákhoz vezethet.

Ha az ember a testalkatának megfelelő ruhákat hordja, bármit diklál az aktuális divat, jól fog kinézni.

Ezért tartom baromságnak, ha valaki mindig az aktuális divatot majmolja úgy, hogy annyira nem is tetszik neki, másrészt borzasztóan áll rajta.

Világ életemben azért bőgtem, hogy miért nem éltem a ‘80-‘90-es évek elején, mert annyira jó szabású ruhák voltak akkor, erre tessék... újra divat. És biztos, ha leáldozik ez az irányzat, én akkor sem fogok tágítani előle.

2019. ápr. 30. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Cikinek nem mondanám, nekem nem a vékonyak az esetem de vannak pasik akiknek kifejezetten az jön be. Szerintem leginkább az a kérdés hogy a párod/kiszemelted milyen típusra bukik, a többiek véleménye nem annyira releváns ;)

Amúgy edzeni jársz? Azt mindenképpen ajánlanám, ha sikerül izmosodnod kicsit az a vékonyságon is segít és az étvágyadat is növeli :)

2019. máj. 2. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!