5-ből hány csillagot adnátok a cipőmnek?
Én nullát adtam a cipődre és tudod miért?
-mert nem vagyok irigy(szerintem rajtad kívül, akinek ez eszéeb jutott, senkinek meg sem fordul a fejében , h ezen az oldalon név nélkül egy vadidegen cipőjét lepontozza, ha a pasidról rakná fel képet azt max de ez egy cipő, bárki vehet UGYANILYET(és vesz is...))
-mert én tiszát hordok és nem divatból, hanem mert kényelmes, megbízható és megy a stílusomhoz(ez ugye nem a legoclsóbb viselet főleg h kettő is van belőle)
-mi is volt a másik rágalmad? H nincs stílusérzékünk? nem emlékszem pontosan. Mindegy is
Nekem sem tetszik. Szerintem egy lány legyen nőies. De ahogy mondták, ízlések és pofonok. :)
18L
Kösz a válaszokat...
ez is csak azt bizonyítja ,hogy nincs 2 egyforma ízlésű ember a földön :D
legközelebb kiírom hogy 1-5 ig kell pontozni és 1 karakter VÁLASZ az első sorba a második sorba meg ,hogy MIÉRT :D D
Ha kiírtad a kérdést akkor miért nem vagy képes elfogadni a negatív válaszokat?
Most aszt hiszed hogy fasza gyerek vagy a díszís cipőddel,s kirakod ide elvárva,hogy mindenki dicsérje meg adjon 4-5 pontot rá.(ne mond hogy nem ezért,mert ha nem ezért tetted volna fel képes lennél elfogadni a negatív kritikákat is)
s még fel is háborodsz,hogy hogy mernek 0 vagy minuszt adni,ez is benne van...
Én adtam rá 1 csillagot tessék!
Amellett meg leszólod a converseseket,meg az acélbetéteseket pffffff..kis lúzer,aki a cipőéről ítéli meg az embert...
17 évesen igazán benőhetett volna a fejed lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!