Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 5-ből hány csillagot adnátok...

5-ből hány csillagot adnátok a cipőmnek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 6. 03:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
6
2010. júl. 6. 21:18
 32/37 anonim ***** válasza:
89%

Én nullát adtam a cipődre és tudod miért?

-mert nem vagyok irigy(szerintem rajtad kívül, akinek ez eszéeb jutott, senkinek meg sem fordul a fejében , h ezen az oldalon név nélkül egy vadidegen cipőjét lepontozza, ha a pasidról rakná fel képet azt max de ez egy cipő, bárki vehet UGYANILYET(és vesz is...))

-mert én tiszát hordok és nem divatból, hanem mert kényelmes, megbízható és megy a stílusomhoz(ez ugye nem a legoclsóbb viselet főleg h kettő is van belőle)

-mi is volt a másik rágalmad? H nincs stílusérzékünk? nem emlékszem pontosan. Mindegy is

2010. júl. 6. 21:20
 33/37 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik. Szerintem egy lány legyen nőies. De ahogy mondták, ízlések és pofonok. :)

18L

2010. júl. 6. 22:22
 34/37 A kérdező kommentje:
jah igen 17/F
2010. júl. 7. 11:30
 35/37 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat...

ez is csak azt bizonyítja ,hogy nincs 2 egyforma ízlésű ember a földön :D

legközelebb kiírom hogy 1-5 ig kell pontozni és 1 karakter VÁLASZ az első sorba a második sorba meg ,hogy MIÉRT :D D

2010. júl. 7. 16:02
 36/37 anonim ***** válasza:
59%
nem tetszik a cipőd, egyáltalán. te mekkora egy sznob g*ci vagy. 3 cipőm van, mind a 3 kínai, és mind a három szebb ennél az ocsmányságnál. nem vagyok sem irigy, acélbetétest is 2 éve hordtam utoljára, és senkivel nem kötekedem, de a sznobok ki tudnak készíteni. ennyi egy nyomorék vagy...
2010. júl. 8. 22:17
 37/37 anonim ***** válasza:

Ha kiírtad a kérdést akkor miért nem vagy képes elfogadni a negatív válaszokat?

Most aszt hiszed hogy fasza gyerek vagy a díszís cipőddel,s kirakod ide elvárva,hogy mindenki dicsérje meg adjon 4-5 pontot rá.(ne mond hogy nem ezért,mert ha nem ezért tetted volna fel képes lennél elfogadni a negatív kritikákat is)

s még fel is háborodsz,hogy hogy mernek 0 vagy minuszt adni,ez is benne van...

Én adtam rá 1 csillagot tessék!

Amellett meg leszólod a converseseket,meg az acélbetéteseket pffffff..kis lúzer,aki a cipőéről ítéli meg az embert...

17 évesen igazán benőhetett volna a fejed lágya.

2010. júl. 8. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!