Szerintetek ballagásra szép a világoslila nyakkendő?
A tanárom azt mondta hogy választanunk kell színt,és én a vörösre szavaztam,de eggyel több lett a világos lila színűre a szavazat!Arra viszont fehér színnel rá lesznek írva az osztályban lévő tanulók nevei!Sztetek szép színű?Vagy jól néz ki?
Itt a link a világos lila az
Szerintem nem rossz maga a szín. A neves ötletet viszont nagyon dedósnak tartom.
Nekünk anno padlizsán lila volt. Vicces, hogy tesóm más iskolába járt de nekik is az lett megszavazva.
Nekünk anno általánosban sötétlila volt, a fiuknak pedig kék, és mindenkinek “férfi fazonú” volt, ergo egységesen mindenkinek volt rajta V-alakú ív. Gimiben balagáskor is a kötelező egyenruhánkat hordtuk, így akkor nem volt kívánságműsor.
Alapvetően szeretem a világosabb lilás árnyalatokat, viszont az, ami a képen van, elég “vidéki lagzis”.
Ami ezek közül a legjobban tetszik, a királykék, kiwizöld, a padlizsán, a petrolkék, és a fűzöld - bár ez egy kicsit cserkészes.
Mindenesetre én biztos távol maradnék a bordó, sötétkék, fekete színektől, mert kb. minden iskola ebben ballag, és mondhatni, unalmas.
Amúgy az ilyen formatervezésű nyakkendőktől én is kiborulok.
Azok ott az alján kristályok?
Mert szerintem egyáltalán nem esztétikus.
Nem a leszeletelés undorító hanem a nyakkendő lányoknyak!
Mivel ez férfias viselet így számomra nevetséges és taszító látvány.
Férfinak igen elegáns ,de lánynak??😂
Ne nevettessük már egymást,a fiúk meg szoknyába ballagnak..?
Hova fajult ez a világ már az ellenkező nem ruháit hordjuk.
A női ruha már nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!