Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan nem kéne öltözködnie...

Hogyan nem kéne öltözködnie egy 12 évesnek?

Figyelt kérdés
Ha lehet pontos szetteket írjatok!

2019. ápr. 10. 21:02
 1/9 A kérdező kommentje:
És milyen színeket?
2019. ápr. 10. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha én most azt írom, hogy szoknya, feszülős póló, fehér balerina cipő, akkor ezt fogod viselni?

Olyat vegyél fel, amiben 100%-ban jól érzed magad és önmagad vagy benne. Ne érdekeljen, hogy más mit mond, mit gondol, az nem rád tartozik.

Mivel suliba jársz, ezért ahhoz mérten, pl. ne p..csagatyát vegyél fel.

2019. ápr. 10. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 10. 21:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Lány
2019. ápr. 10. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Lánynak is furán áll a gumicsizma - focilabda kombó. Annak sem ajánlom.

Nagyon sok fura párosítást tudok mondani még, amit nem ajánlok, de lehet inkább azt kéne megkérdezni, hogy mit ajánlanak.

Pl a szörme 12 évesenek felesleges és a csipkés kombiné sem olyan, amivel érdemes lenne suliba menni, vagy éppen feszülős bőrruha. Az is nagyon nem 12 évesnek való.

2019. ápr. 10. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Bármit felvehetsz, amiben jól érzed magad.

Bár néha ledöbbenek, hogy kis piszkafa tizenévesek milyen ruhákban járkálnak, és elhiszik, hogy hűű de szexik vagy menők.

Én 12 éves korom körül már nagyban nyomtam az alter stílust.

Bő, “nagymamás” ruhákat viseltem, béna öregasszonyos csatokat tűztem a hajamba, - visszanézve tényleg baromi nevetséges voltam.

Szerintem farmerek, skinny nadrágok, shortok, - amikből nem lóg ki a fél feneked, bármilyen felső, ami nem köldökig kivágott, teljesen jó.

Jöhetnek hozzá menő pulóverek, sportcipők, vagy ha az elegánsabb vonalat szereted, néhány ruhácska és arányosabb miniszoknya is jöhet akár kevésbé tempós hétköznapokra is.

Ennyi idősen bár az ember kísérletezget, de már tartalmaz olyan elemeket a stílusa, ami lehet, hogy egész életében meghatározó lesz.

Én pl. már nagyrészt felhagytam az akkori stílusommal, de a mai napig imádom a historikus fazonú és mintájú ruhákat és kiegészítőket.

2019. ápr. 11. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Na, szerintem ezek szép szettek:

Nyárra

[link]

[link]

[link]

[link]

Tavaszra, őszre:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Télre:

[link]

[link]

De ez az én ízlésemet tükrözi, lehet neked mindtől feláll a szőr a hátadon.

Ami nem kéne:

Rikító színek; macis póló katicás nadrággal, virágos dzsekivel és szivecskés cipővel; dekoltált, feszülős top meg pïcsanadrág. Tehát a végletek.

18l

2019. jún. 23. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem kidobott popók/didik, nem hasvillogtatás, nem színpompás papagájnak öltözni; és ezenkívül nem is egy szál pendely, pl volt osztálytársamat is leh lyézte az oszifőnök, h 1x fürdőruhába jött isibe. Haza is zavarta a p csába!
2019. jún. 23. 15:15
 9/9 Emma6 válasza:
0%
Melltartót tangát ne
2022. márc. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!