Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Harisnya dilemma, mi lenne jó?

Harisnya dilemma, mi lenne jó?

Figyelt kérdés

Most ugye nappal jó idő van, de reggel elég hűvös, érzem is mert megfáztam.

Rövidnadrágba járunk a növéremmel, ő felveszi gyakran harisnyát, én nem, ugye nem divat pasiknak, csak esetleg télen. Akkor hordom is, a tesóm később le szokta vetni ha melege van, szerinte nekem is úgy kellene.

Nem tudom mit tegyek?

2019. ápr. 25. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Majd megszokják mint a hosszú hajú,fülbevalós pasikat!

Már őket sem bámulják meg csak az elején volt furcsa, mint anno a nadrágot elsőként viselő nőket.

2019. máj. 1. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne erölged pasiként a fényeset. Az a baj vele, h iszonyatosan odavonzza a tekinteteket. Sok nőnek sem előnyös, ha nem elég jó hozzá a lába. Én sem hordok fényeset, inkább csak ilyen selyemfényűt (ami csak akkor csillan meg egy sávban, ha olyan szögben éri a fény. De pasilábra szerintem az sem való. A matt az már más tészta: ha sikerül olyan árnyalatot venni, ami a lehető legközelebb áll a bőröd árnyalatához, akkor kb észre sem lehet venni, h harisnya van rajtad. Amit biztosan tudok: a Kunert gyárt ilyen harisnyát. Olyan szinten nehéz észrevenni, h egyszer az egyik barátnőm csak akkor vette észre rajtam amikor levettem a cipőmet: "Jé, rajtad van harisnya?! Észre sem vettem." Én meg pont azt szeretem legjobban, ha nem egyértelmű, h van e rajtam harisnya, vagy nem, és csak az tudja biztosan, akit én akarom, h tudja... :)
2019. máj. 19. 05:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Ahogy látom nem nagyon foglalkoznak vele, hogy ha fényes és féltűnő. Testszínűt hordok azt nem nézik meg nagyon csak ha vmi színest. A selyem fényű is feltűnő ahogy tapasztaltam.
2019. máj. 19. 08:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Egyébként is a fényes nylonharisnyáknak az a lényege, hogy jól néz ki, jó megjelenést adjon. Ezeket csupán azért hordják nők, mert a női alkalmi ruhákhoz, cipőkhöz megy a legjobban.

De attól bárki bármihez felveheti, pasik rövid nadrághoz, belebújós topán cipővel pl, én úgy hordom.

2019. máj. 19. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!