Sportcipő+farmer kombóhoz minek harisnya?
Ha látványra asszociálsz akkor nyílván nem nyerő mert csupán egy kis sávban látszik és mint tudjuk a harisnya az eleganciát tükrözi így nincs értelme emiatt viselni, de ha a komfortérzet és a kényelem miatt viseli az ember az más mert egyértelműen jobb és elegánsabb mint egy vastag pamutzokni.
Én is jobban szeretem.
F/43
Én speciel azért, mert jobban szeretem a harisnya anyagot a lábamon, mint a pamutot. A pamut zokni ngyon zavar, mezitláb meg nem hordok cipőt, így hát harisnya/harisnyazokni. Nadrághoz nagy melegben harisnyzoknit hordok, viszont figyelek rá, h ne látszódjon ki a vége, így simán lehet harisnyának is nézni. Szerintem a többség szintén hrisnyazoknival hordja, de mivel nem tudod hol ér veget, zert gondolhatod, h harisnya.
Különben én mindig mindenhez szoktam felvenni. Nyáron is. Vannak ezek a 8denes nyári harisnyák, eszméletlen vékony, alig érezni, de mégis sokat dob a lábon. Ez is sokaknak furcsa, de én így erzem jól magam, ezért nem erdekel, h ki mit gondol róla. Viszont az tény, h dög melegben egy harisnyazokni kevésbé meleg, mint egy pamut, elég csak a két anyag vastagságát nézni, vagy a szövését, de gyakorlatban is ki lehet próbálni: egy napig harisnyazokniban lenni, utána pamutban, persze ugyanazzal a cipővel. Esetleg egyik lábra ilyet húzni, a másikra amolyat, és hamar kiderül az igazság: mindkettőben kb ugyanúgy izzad a láb, viszont, ha levesszük a cipőt a harisnyazokni pár perc alatt kiszárad, a pamut zokni meg még fél óra múlva is nyirkos marad. Már csak azért is, mert a nylon víztaszító hatású, a pamut pedig pont vízmegkötő. Arról nem is beszélve, h sokkal esztétikusabb egy lábra simuló finom anyag, mint egy kibolyhosodott pamutzokni. Persze ez már megint ízlés dolga, én csak azt írtam le, h én miért szeretem jobban a harisnyaféléket a zokni helyett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!