Szoknya+harisnya vagy farmer jobb egy polohoz szilveszterre?
Figyelt kérdés
Kiválasztottam egy pólót (most mindegy minta meg ilyesmi) és nem tudom h egy farmerrel vegyem fel úgy h egy csomót kötők a polo aljára vagy pedig egy szoknyával és vastag harisnyaval akkor csak simán betűrnem a pólót ( ahhoz túl hosszú h csak így kiengedve hagyjam)
Bent is leszek meg kint is de időjárás annyira nem erdekel.
És a szoknyás verzió hoz szerintetek jó a bakancs (elég bumszli darab :D)?
16/L
Előre is koszi! ❤️
2018. dec. 28. 23:15
2/13 anonim válasza:
Szoknya plusz harisnya. Sokkal csinosabb. Jó szerintem hozzá a bakancs :)
3/13 anonim válasza:
Most aranyos leszek és gondolok rád úgyhogy hosszú farmer, éjszaka hideg lesz egy szoknyában:D
Télen amúgy se hordj szoknyát mert megfázol:) Tavasztól őszig bőven van rá alkalom:)
4/13 anonim válasza:
Szerintem mindegyik jó, én abban mennék, ami kényelmesebb. Kedves utolsó, szonya-vastag harisnyával kombinálva (ahogy, a kérdező is írta) sokkal melegebb, mint egy farmer :)
5/13 anonim válasza:
Én a farmert venném fel magam ismerve, mert a harisnya nem kényelmes. Ráadásul ha iszol, rendesen ünnepelsz akkor tuti farmer (sötét).
6/13 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani hogy amiben jól érzed magad, és amiben önmagad vagy abban legyél. Én nem vagyok farmer párti, így egyértelműen én a szoknya plusz harisnyát választanám, és mivel kint is meg bent is leszel ezért én egy jó vastag pamut harisnyanadrágot vennék fel a szoknyához, meg arról nem is beszélve hogy sokkal nőiesebb a szoknya+harisnya mint a farmer:).
7/13 anonim válasza:
Szegecses bőrnadrág, lógó póló, Kőbambis üveg és Feró életműve.
10/13 anonim válasza:
Mindkettő jó lehet, de én inkább a szoknyát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!