Szoknya+harisnya vagy farmer jobb egy polohoz szilveszterre?
Figyelt kérdés
Kiválasztottam egy pólót (most mindegy minta meg ilyesmi) és nem tudom h egy farmerrel vegyem fel úgy h egy csomót kötők a polo aljára vagy pedig egy szoknyával és vastag harisnyaval akkor csak simán betűrnem a pólót ( ahhoz túl hosszú h csak így kiengedve hagyjam)
Bent is leszek meg kint is de időjárás annyira nem erdekel.
És a szoknyás verzió hoz szerintetek jó a bakancs (elég bumszli darab :D)?
16/L
Előre is koszi! ❤️
2018. dec. 28. 23:15
11/13 anonim válasza:
Szoknya+harisnya. Én combközépig érő szoknyát és dupla 20 denes harisnyát viselek bokacsizmával.
12/13 anonim válasza:
Vedd a farmert, a szoknya harisnya meg jöhet nekem :D
25/F
13/13 anonim válasza:
Milyen fajta a szoknya? Egy térd felé érő A-vonalú szerintem nagyon jól néz ki betűrt pólóval, a farmer inkább mindennapi viselet.
Én is szoknyában leszek, bár én végig házon belül! Óvatosan azért a kijárkálással, bár egy tényleg vastag harisnyával nem lehet baj.:)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!