Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kamaszlanyok, Tinilanyok,...

Kamaszlanyok, Tinilanyok, Nok! Ti hogyan oltozkodtok tavasszal? (tobb lent)

Figyelt kérdés
En altalaban farmert szoktam viselni valami egyszeru felsovel es egy sportcipovel. Ezekhez pedig valamilyen kiegeszitot veszek fel. A hajammal se szoktam semmi kulonoset csinalni vagy felkotom, kiengedem vagy befonom. Tudnatok tanacsokat adni hogy hogyan oltozkodjek egy kicsit stilusosabban? Es ti miket szoktatok hordani? Hogy hordjatok a hajatokat?:)

2019. ápr. 24. 19:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

A farmerdzseki számomra alapdarab, hűvösebb időben nadrággal (akár farmer, akár fekete), kötött pulcsival, bokacsizmával, melegebb napokon skater szoknyával vagy akár nyáriruhával tornacipővel.

De szoknyát is szívesen veszek fel pulcsival, pl mint:

[link]

Van bőrdzsekim is, ezt olyankor veszem fel, ha esős az idő, szintén pulcsival, nadrággal, de viseltem már csipkés felsővel elegánsabb bokacsizmával is.

Kiegészítőim nekem sincsenek, van egy nagyobb pasztell színű sálam, ezt olyankor veszem fel egy világosabb pulcsival, ha hűvös van. Táskám 2-3, de leggyakrabban egy feliratos vászon szatyorral mászkálok.

Ékszerekből egy virágos chokert leszámítva csak fülbevalóm van pár, a legtöbb kézműves, visszafogottabb darab (pl ezüst szív).

Nincs sok ruhám, cipőm, de mindenem jól kombinálható.

A hajam hosszú, többnyire kibontva vagy copfban (ezt szoktam variálni, hogy sima magas lófarok, oldalt összefogva magasan vagy egészen lent, hátul a tarkómnál összefogva), ritkábban kontyban (szintén magasan vagy a tarkómnál). Illetve van egy fekete ugyanilyen masnim feketében:

[link]

25l

2019. ápr. 24. 20:25
 2/14 ívy1 ***** válasza:
45%
Én szeretem a leggingst,gyakran hordom sokféle van,így tudom variálni de skinny farmert is veszek fel.A hajam váll alatti-g ér általában copfba kötöm.
2019. ápr. 24. 20:46
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Én farmereket preferálom, csak azt hordom utcára, illetve a párducmintás felsőket szeretem. Farmerbe a fekete jöhet, illetve a kék több árnyalata. Oda vagyok még a szaggatott nacikért is. :D Egyszínű, csíkos, sima pólókat hordok, illetve ha olyan kedvem van akkor inget veszek fel. Bőrkabát nekem az alapdarab, illetve fehér bőr cipő, de imádom a vászon sport cipőket is! Kiegészítőket nem igazán hordok, csak fülbevaló és nyaklánc. Nyáron szeretem a váll nélküli felsőket, télen a kardigánokat.

Hajam általában kiengedve van (egyenes), de ha nincs kedvem hajatmosni, akkor csak felkötöm lófarokba.

Azt vegyél fel, amiben jól érzed magad. :) Nekem pl.ez a mostani divat nem nagyon tetszik.. hogy 5x akkora nadrág, mint a mérete, magasderekú nadrágok, Levi’s póló.. minden 3.lány így öltözködik mostanság.

2019. ápr. 24. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

nadrág: fekete farmer, fekete szövetnadrág, fekete alapon fehér hajszálcsíkos és fehér kockás szövetnadrágok, mom jeans-fazonú világoskék farmer. Ezek mind magasderekúak.

Szoknya: lábszárközépig érő fekete, és hosszában színes csíkos rakott szoknyák, fekete alapon fehér kockás szövet miniszoknya, királykék művelúr miniszoknya, fekete művelúr miniszoknya

Ruha: fekete alapon fehér kockás, fekete-fehér tyúklábmintás és szürke művelúr kantáros ruhák amik alá inget szoktam venni

Felső: ingek, pólók, blúzok főleg fekete színben, de van egy adag fekete alapon mintás és néhány színes is.

Egyebek: bőrdzseki, Dr Martens félcipő, sok gyűrű, erős smink. A hajamat én is csak összefogom, nagyon nem szeretem, mostanában gondolkodom rajta hogy levágatom.

Mindig van legalább egy fekete ruhadarab rajtam, de inkább több, valahol félúton vagyok a casual goth és az elegáns stílusok között időnként egy pici hipster beütéssel, kedvemtől függően nagyon nőies vagy közepesen férfias stílusban.

2019. ápr. 24. 21:35
 5/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat :)
2019. ápr. 24. 21:54
 6/14 anonim válasza:
81%

Hidegebb idő:

Ilyenkor szoktam inget vagy vastagabb garbót felvenni felvenni (mivel az iskolában sokszor meleg van), inghez nyakkendőt és pulcsit, garbóhoz szövetmellényt. Zakó alapdarab, talán nincs is más vékonyabb felsőm, ez vagy vékony, bélés nélküli, vagy ha tényleg hideg van, egy vastagabb fajta. Vagy szövetnadrágot vagy farmert veszek, ebből is a "jobb félét", krémszínűt, sötétkéket vagy sötétzöldet szoktam mostanában. Cipő pedig fekete vagy barna oxford cipő. Csizmám még nincs, de szeretnék majd egy fűzős bőrt, régóta szemezek eggyel.

Melegebb idő:

Vékonyabb, kényelmesebb ingek, mellény vagy zakó, a többi igazából megegyezik. Tudom, nem vagyok valami kreatív :D Mivel alacsony vagyok, kevés ruha jó rám, és folyton a szabóhoz rohangálni nem egy kellemes dolog.

Ha kérdésed van, nyugodtan írj, aztán remélem tudtam segíteni.

2019. ápr. 24. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Par szett amiket jobb idoben hordtam: (igen divatmajom vagyok :) )

1. Fekete mom jeans + neon magasnyaku hosszujju body + feher sneakers +fekete farmerdzseki - ezust fulbevalo, vastag ezust nyaklanc, ezust lancos bor hasitasi, ezust lyukacsos ov.

2. Fekete magasnyaku vekony pulcsi + fuggoleges kek/lila/pink/turkiz mom jeans + feher sneaker + feher szormevel belelt fekete kordbarsony farmerdzseki - egyszeru ov, hatizsak

3. Kigyomintas magasnyaku hosszujju + sima skinny magasdereku farmer + vintage kek oversize farmerdzseki + feher sneaker

4. Fekete magasnyaku pulcsi + fekete magasdereku skinny naci + szegecses, bandalogos sajat keszitesu bordzseki + vans oldskool + rozsaszin vekony szemcsi

5. Feher magasitottnyaku hosszujju + rozsasznes kockas miniszoknya hozzaillo crop top/bralettal (a vekony felso fole) + feher sneakers - rosegold karikafulbevalo, rozsaszin tollas kistaska, bordo scrunchie, rozsaszin napszemcsi

5. Vintage szaggatott mom jeans + vintage rajzfilmes oversize polo + vans old skool + fekete belelt kordbarsony dzseki

6. Leopardmintas hosszujju melyen kivagott crop top ( egy egyberuhat vagtam szet) + kordbarsony rozsaszin mom jeans + feher sneakers - sima ov, karikafulbevalo

7. Feher polo + rajta fekete tapados spagettipantos crop top + egyenesszaru vilagoskek farmer + feher sneakers

8. Citromsarga magasnyaku crop pulcsi + egyenesszaru farmer + feher sneakers

9. Fekete magasnyaku pulcsi + kockas vintage szoknya + vans oldskool + kordbarsony belelt fekete dzseki

Remelem valamennyire inspiralodott valaki :)

21/L

2019. ápr. 24. 23:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Koszonom :) Mindenkinek ment a zold kez:)
2019. ápr. 25. 06:47
 9/14 anonim ***** válasza:
68%

Farmer, tornacsuka, póló, és az imádott kedvenc elnyűhetetlen farmerdzsekim. Haj felkontyolva vagy kiengedve.

Akar a halál stílusos lenni hétköznapokon, csak túl szeretném élni a napot. :D

Ha a párommal megyünk valami programra hétvégén, akkor szeretek ilyenekkel bíbelődni, olyankor szoktam szoknyát venni, bokacsizmát/balerinát (attól függ, a tavasz melyik szakasza), csinos blúzt, a hajamat valahogy hátratűzöm és úgy hagyom kiengedve, stb. Ilyen alkalmakkor még sminkelni is szoktam egy picit.

(Vagy túracipő-sportgatya-szakadtpulcsi szett, legtöbbször túrázni megyünk, ha megyünk valahova. :D )

2019. ápr. 25. 10:18
 10/14 Metionin ***** válasza:
73%
Nálam 3 féle szokott előfordulni, van a farmer-póló-tornacsuka, van az egyberuha-harisnya-félcipő és a hosszúpóló-leggings-tornacsuka. A hajam állandóan ki van engedve, nem szeretem összefogva.
2019. ápr. 25. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!