"p. Csas" lanyok, ti hogyan oltozkodtok es sminkeltek?
kort is irjatok legyszi :)
18/L
alkalomtól függ :D
egy rendes hétköznapra szempillaspirál+korrektor ha kell néha szemhéjatus. Én nőiesebben öltözködöm általbán. Tavasszal szoktam sportosabban öltözni. Nem igazán szoktam sminkeléssel vagy öltözködéssel túlzásba esni, ha vmi alkalom van akkor sem :D
Nekem az öltözködés hangulatfüggő. Alapjában csajosan öltözöm és a kicsit extrémebb ruhák sem riasztanak el ahogy a miniszoknya sem de inkább egy szexi csőfarmer és egy póló amit hétköznap szeretek magassarkú csizmával(mivel tél van) ha jobb idő akkor a kedvenc csukámmal. Sminkelni nem nagyon szoktam mert suliba szerintem fölösleges, de ha olyan alkalom van akkor kisminkelem magam. Reggel max. szájfény meg szempilla spirál és semmi több. Korrektort nem használok, mert az csak jobban eltömíti a pólusokat egész napra, így arra csak arctonikot meg ilyesmit használok.
A ruhákhoz visszatérve nálam néha hangulattól is függ hogy mit veszek fel. Ha jó hangulatom van színesebben ha kicsit rosszabb fekete póló meg köröm. Ha olyan alkalom van vagy olyan kedvem van szeretek kiöltözni és vásárolni is imádok.
15/L (Alice)
Sminkelés:alapozó, púder, szemhéjtus, szempillaspirál, néha halványrózsaszín rúzs.
Az öltözködés változó, ilyenkor télen általában csőgatya és valami póló, nyáron rövidnadrág/miniszoknya egy egyszerű de mégis mutatós pólóval.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!