Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ennyire keresett a...

Miért ennyire keresett a világosszürke legging?

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyek ruhaboltba, a legutolsó, vagy a legkisebb vagy a legnagyobb darab van kint belőle. Megkérdezem eladót, van-e még belőle, nincs (=nem mehetek be érte a raktárba). Elmegyek egy másik boltba, ott is ugyanez. Egy barátnőm szintén világosszürke leggingset akar venni, ő is mindig így jár :D Miért akar mindenki ilyen színben? :D
2019. ápr. 24. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Biztos csak 2 darabot rendelnek, egy nagyon kicsit, meg egy nagyon nagyot.
2019. ápr. 24. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Az eladók tudják miből milyen méret van, és nincs minden egyes termékből annyi, hogy raktáron legyen, nem azért mondja, mert lusta neked kihozni, neki érdeke az, hogy megvedd.
2019. ápr. 24. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom miért nekem egyáltalán nem tetszik inkább maradok a feketénél.
2019. ápr. 25. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan keresett. Nemigazán szoktam látni embereken. Dolgoztam ruhaboltban. A legnépszerűbb színekből és méretekből többet rendelnek/kapnak. Valószínűleg rendelnek minden méretből vagy kettőt és balszerencséd van.
2019. ápr. 25. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
#2 én diákként sokat dolgozom ruhaboltban és mindig mondják, hogy “rázzam le” a vevőket mert a legtöbb üzlet raktárában akkora kupi van, hogy nem találja meg senki a kívánt ruhadarabot, just sayin
2019. ápr. 26. 01:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg most dolgozok ruhaboltban, "just sayin", és mindennap feltoltjuk a ruhákat, ami meg nincs kint de egy vevő kéri, kihozzuk neki, ami meg nincs, mondjuk hogy nincs. Nem mindenki tapló.
2019. ápr. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!