Bőr dzsekihez és bőr cicanadrághoz milyen lábbeli illik?
Figyelt kérdés
Ti mit vennétek fel ehhez a kombóhoz? (Akár kép is jöhet.)2018. jún. 29. 23:51
1/11 anonim válasza:
Bőr vagy műbőr?
Ha mindkettő rendes bőr, akkor Dr Martens
Ha műbőr akkor semmi, mert nagyon ótvarul néz ki az összes műbőr dolog
2/11 anonim válasza:
a dr martens is nagyon ótvarul néz ki
4/11 anonim válasza:
Martens, Timberland, Converse, Adidass, Nike, Vans, Fallen, Supra.
6/11 anonim válasza:
Mindenképpen bőr lapos balerina vagy valamilyen magassarkú. Semmiképpen sem torna/sport cipő. Nagyon maximum bőr slipon.
7/11 anonim válasza:
Ha igazi bőr akkor, ahogy az első mondja, nagyon illene hozzá a dr martens vagy egy New Rock bakancs.
Persze ezt csak akkor ha bírod a metalt :)
Ellenkező esetben nevetséges lesz az öszhatás.
Ha valami műbör vacakról van szó akkor tök mindegy, hogy mit veszel fel hozzá.
8/11 anonim válasza:
Most miert nem mindegy, hogy bor vagy mubor??
9/11 ívy1 válasza:
Valódi bőr cicanaci,vagy bőrhatású fényes leggings?
10/11 anonim válasza:
Elsősorban bőr balerinát, magassarkút (bőr), vagy esetleg még converse-el tudnám elképzelni a bőr cicanadrágot. Ha esetleg vennék fel, amihez nem is tudom minek kéne történnie, h bőr/műbőr cicagatyát vegyek fel. Egyszer kipróbáltam az egyik barátnőmét, és nagyon nem jött be. Egy, h hideg volt, a másik, h a bőr nem nyúlik úgy ahogy kéne, így a leggings sem úgy feszül a lábra, h jó legyen. Aztán bele izzadtam, hozzátapadt a bőrömhöz, ami kellemetlen érzés, ha meg harisnyát vettem alá, csúszkált a harisnyán. Szóval nálam ami bőr cucc szóba jöhet az a cipő, öv, táska esetleg még valamilyen kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!